Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Barry Gibb, fostul membru al trupei Bee Gees, lansează un album solo

Barry Gibb, ultimul membru rămas în viată al trupei Bee Gees, se pregăteşte să revină în atentia fanilor. Artistul va lansa în curând un album solo, după o pauză de 32 de ani.

Publicat

pe

Barry Gibb, fostul membru al trupei Bee Gees, a declarat că pregăteşte lansarea primului său album solo, după o pauză de 32 de ani. Noul material discografic se va numi "In The Now" şi va fi lansat în toamnă, ultimul album al artistului fiind "Now Voyager", din 1984.

"In The Now" este produs de Barry Gibb, alături de John Merchant, care a mai colaborat cu R Kelly, Barbra Streisand, Lenny Kravitz, dar şi Bee Gees. O piesă care se va afla pe noul album ar putea fi "‘The Home Truth Song", pe care artistul a interpretat-o live, în cadrul unui festival din 2015, unde a apărut pe scenă alături de Flo Rida, Gloria Estefan şi Wyclef Jean.

"Albumul acesta este un vis devenit realitate. Este un nou capitol din viata mea. Mereu am sperat ca Bee Gees  să semneze cu Sony sau Columbia, iar acum sunt foarte fericit să o iau de la capăt, alături de nişte oameni atât de minunati", a declarat Barry Gibb.

Ultimul album lansat de trupa a fost "This Is Where I Came In" din 2001, urmând apoi destrămarea formatiei. In 2003, Maurice Gibb a murit din cauza unor probleme intestinale, iar Robin a decedat în urma luptei cu cancerul, în 2012.

Comentează

Muzică și film

Ridley Scott ar putea regiza un documentar despre Bee Gees

Ridley Scott își negociază funcția de regizor pentru un viitor film documentar despre celebra Bee Gees. Barry Gibs, unul dintre membrii trupei, este producător executiv. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Bee Gees în videoclipul piesei "Stayin' Alive"
Bee Gees în videoclipul piesei "Stayin' Alive" │ FOTO: captură YouTube

Pelicula ar fi distribuită de Paramount care intenționează să urmeze exemplul recentului film biografic "Bob Marely: One Love". Studiourile au în plan realizarea acestui proiect cinematografic din 2019, de când au achiziționat proprietatea familiei Gibb și drepturile asupra unor piese de succes ale trupei.

De atunci până acum, formula echipei s-a mai modificat. Kenneth Branagh a făcut inițial parte din proiect, în funcția de regizor. Planetele s-au aliniat altfel, iar Ridley Scott este de așteptat să preia frâiele peliculei. Este o potriveală cum nu se poate mai fericită având în vedere că la începutul carierei sale, Scott a colaborat cu managerul Bee Gees, Robert Stigwood, la realizarea unui film a cărui protagonistă era chiar trupa. Pelicula nu s-a concluzionat, dar iată că, aproape 50 de ani mai târziu, Scott va ajunge pe marele ecran cu un proiect Bee Gees.

Alături de acesta va sta Graham King (producătorul "Bohemian Rhapsody"), Stacey Snider, Michael Pruss și Barry Gibb, singurul membru supraviețuitor al grupului Bee Gees. Scenariul peliculei va fi scris de John Logan ("Gladiatorul").

Bee Gees au fost subiectul documentarului din 2020 "The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart". Între timp, cel mai recent film al lui Ridley Scott, "Napoleon", a fost lansat în noiembrie anul trecut. Următorul său proiect, continuarea celebrului "Gladiatorul", urmează să sosească în toamna acestui an, cu o distribuție formată din Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington și alții.

Citește în continuare

Trending