Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Barry Gibb, fostul membru al trupei Bee Gees, lansează un album solo

Barry Gibb, ultimul membru rămas în viată al trupei Bee Gees, se pregăteşte să revină în atentia fanilor. Artistul va lansa în curând un album solo, după o pauză de 32 de ani.

Barry Gibb, fostul membru al trupei Bee Gees, a declarat că pregăteşte lansarea primului său album solo, după o pauză de 32 de ani. Noul material discografic se va numi "In The Now" şi va fi lansat în toamnă, ultimul album al artistului fiind "Now Voyager", din 1984.

"In The Now" este produs de Barry Gibb, alături de John Merchant, care a mai colaborat cu R Kelly, Barbra Streisand, Lenny Kravitz, dar şi Bee Gees. O piesă care se va afla pe noul album ar putea fi "‘The Home Truth Song", pe care artistul a interpretat-o live, în cadrul unui festival din 2015, unde a apărut pe scenă alături de Flo Rida, Gloria Estefan şi Wyclef Jean.

"Albumul acesta este un vis devenit realitate. Este un nou capitol din viata mea. Mereu am sperat ca Bee Gees  să semneze cu Sony sau Columbia, iar acum sunt foarte fericit să o iau de la capăt, alături de nişte oameni atât de minunati", a declarat Barry Gibb.

Ultimul album lansat de trupa a fost "This Is Where I Came In" din 2001, urmând apoi destrămarea formatiei. In 2003, Maurice Gibb a murit din cauza unor probleme intestinale, iar Robin a decedat în urma luptei cu cancerul, în 2012.

Citește mai multe despre Barry GibbThe Bee Gees
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi confirmări la UNTOLD 2016: Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany

Naughty Boy, Labrinth, Kadebostany, Inna, Antonia, Smiley, Vanotek și mulți alții se alătură line-up-ului de la UNTOLD 2016. La cea...

Închide