Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Barbra Streisand pregătește duete cu actori, pentru noul său album

Barbra Streisand lansează cel de-al 35-lea album din carieră - „Encore: Movie Partners Sing Broadway”, pentru care a pregătit o serie de duete cu actori precum: Hugh Jackman, Anne Hathaway și Jamie Foxx.

Barbra Streisand, una dintre cele mai mari legende muzicale, revine în atenția publicului în 2016, pregătind un turneu și un nou album - „Encore: Movie Partners Sing Broadway”.

Noul material discografic va include câteva dintre piesele pe care artista le-a interpretat pe Broadway, dar și o serie de duete cu actori celebri de la Hollywood. Turneul de promovare al albumului se va desfășura în nouă orașe și va debuta pe data de 2 august, în Los Angeles.

Printre artiștii care vor cânta alături de Barbra Streisand se vor număra Daisy Ridley, Alec Baldwin, Hugh Jackman, Seth MacFarlane, Jamie Foxx și Anne Hathaway.

Barbra Streisand Album Cover

Barbra a înregistrat deja un cover al piesei „The Ballet” din musicalul „A Chorus Line”, împreună cu Anne Hathaway și Daisy Ridley.

„Am decis să lucrez și cu femei pentru acest album, așa că m-am gândit să le dau câte un personaj de interpretat, iar pentru asta am avut nevoie de niște actrițe care știu să cânte” a povestit Barbra Streisand.

Între timp Jamie Foxx a declarat că este entuziasmat de această oportunitate și de faptul că mama sa îl va vedea cântând alături de una dintre cele mai mari voci ale lumii. Cei doi artiști vor interpreta împreună „Climb Ev'ry Mountain”, celebra piesa din musicalul „The Sound of Music”.

Citește mai multe despre Barbra Streisand
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delain lansează un album nou în august

După EP-ul lansat în luna februarie a acestui an, „Lunar Prelude”, trupa olandeză de simfonic metal, Delain, vine cu un...

Închide