Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Antonis Remos, celebra voce pop a Greciei, concertează la București

Antonis Remos, vocea pop a Greciei devenită celebra prin modul original în care îmbină elementele tradiționale ale muzicii laiko cu cele pop, va concerta în România pe 20 octombrie 2016. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București.

Publicat

pe

Antonis Remos
Antonis Remos

După succesul spectacolului lui Nikos Vertis de anul trecut, de la București, seria spectacolelor de muzică grecească continuă cu Antonis Remos. În concertul de pe 20 octombrie, de la Sala Palatului, organizat cu sprijinul Uniunii Elene, Antonis Remos va conduce publicul din România în atmosfera inconfundabilă a Greciei. Hituri dance, balade, demonstrații impresionante de laika modernă vor face parte din playlist-ul concertului lui Antonis Remos, o nouă sărbătoare a muzicii grecești pentru publicul bucureștean.

Devenit faimos pentru albumele de studio de trei ori medaliate cu platina, „Kardia Mou Min Anisiheis” (2002), „Mia Anapnoi” (2003), și „Kleista Ta Stomata” (2011) și albumul „Mia Nihta Mono” (2001), Antonis Remos a impresionat în turneele sale în Europa și America atât prin hiturile sale dance, cât și prin interpretarea sensibilă a baladelor.

Prețuri bilete pentru concertul Antonis Remos:

  • 300 RON /240 RON (presale)- Golden VIP
  • 250 RON / 200 RON (presale)- - categoria VIP
  • 200 RON /160 RON (presale)- - Categoria I
  • 150 RON /120 RON (presale)- - Categoria a II-a
  • 100 RON / 80 RON (presale)- - Categoria III-a
  • 80 RON / 64 RON (presale)- - Categoria IV-a

* Începand de astăzi, 23 iunie, și până pe 11 iulie, la ora 12.00, în perioada de presale, biletele pot fi cumparate cu o reducere de 20% de pe www.vreaubilet.ro.

Născut în Germania, Remos se muta la Salonic la vârsta de 12 ani, împreună cu părinții săi, de origine greacă. Experiența reîntoarcerii în țara despre care auzise atâtea de la rudele sale a adăugat o sensibilitatea aparte pieselor lui Remos, prin intermediul căreia artistul reușește să stabileasca o legătură puternică și profundă cu publicul său. La primul său concert de la Atena, cântărețul a fost imediat remarcat de Sony Music, iar primul album, „Ti Imouna Gia Sena”, a fost convertit imediat într-un disc de platina. Succesul a fost imediat, iar piesele de pe acest album au devenit hituri de laika modernă. Mari nume ale lumii muzicale grecești, precum Dimitris Mitropanos și compozitorul Marios Tokas au fost onorați să urce pe aceeași scenă cu Antonis Remos.

Anul 2008 i-a adus celebrei voci pop a Greciei recunoașterea internațională. Remos a încântant publicul de pe trei continente – Africa, Australia și America de Nord – cu piesele sale interpretatate într-un stil inconfundabil. În anul urmator, turneul european l-a adus pe Remos pe scenele din Belgia, Germania, Olanda și Marea Britanie. În urmă cu doi ani, Antonis Remos a cântat alături de Julio Iglesias într-un spectacol susținut pe insula Mykonos. Cei doi cântareți au interpretat în duet „My Way”, piesa lui Frank Sinatra, oferind publicului un moment cu totul special.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 20 octombrie 2016

Antonis Remos

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending