Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alex Mica a lansat single-ul „Transylvania” - AUDIO

Alex Mica ne poartă într-o călătorie spre tărâmul vampirilor și lansează single-ul „Transylvania”, împreună cu W.Y.D și Mr. Sax. Piesa este o combinație inedită de R&B și folclor ardelenesc și a fost compusă de artist în timp ce se afla în turneu prin Malaezia.

Publicat

pe

După ce a făcut înconjurul lumii cu hitul internațional "Dalinda", a suspinat după sărutul iubitei pe piesa "Breathe" și a zburat până în Creta după superba lui iubită "Afrodita", Alex Mica se întoarce pe meleaguri mioritice, în muntii Carpați, pentru a-și continua povestea de dragoste.

Artistul lansează single-ul "Transylvania", în colaborare cu W.Y.D (alias, Who's You Doddy), cunoscut și ca Doddy și Mr. Sax. Noua piesa este o combinație inedita de R&B cu folclor autentic ardelenesc și un sound fresh produs de către Shift și Costin Bodea, iar mixing-ul și masteringul îi aparțin lui Alex Cotoi.

"Piesa Transylvania este o idee originală care mi-a venit în timp ce zburam spre Malaezia, unde am avut un mini-turneu în mai 2015. Piesa am compus-o într-o seara, în apartamentul din Penang, unde eram cazat împreuna cu Mr. Sax și managerul meu, Bogdan Toma. Vocea mea și saxofonul lui Cosmin au fost inregistrate în studioul din Penang, iar la sfărșitul anului, piesa a ajuns la Shift pentru producție. Sper ca noul meu single să ajungă la urechile fanilor și, de ce nu, să fie ascultat pe tot mapamondul, mai mult decât primul meu hit, "Dalinda"”, declară Alex Mica.

Trending