Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Aerosmith pregătește un turneu de retragere

După 45 de ani de carieră, membrii trupei Aerosmith se pregătesc să-și ia rămas bun de la fani, printr-un turneu de retragere, care va fi programat pentru 2017.

Publicat

pe

Aerosmith
Aerosmith

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a declarat în cadrul unui interviu radio, că formația pregătește un turneu de retragere, care va avea loc în 2017. Astfel, artistul a dat de înțeles că activitatea trupei americane se va încheia în curând.

"Iubesc trupa asta, chiar o iubesc! Am vrut să le fie tuturor clar acest aspect. Pregătim un turneu de rămas-bun, doar pentru că a sosit timpul. Nu am mai făcut asta până acum." a spus Steven Tyler.

Comentariul lui Steven Tyler este o confirmare a afirmațiilor făcute de Brad Whitford, în decembrie, în emisiunea lui Eddie Trunk.

"Ne-am tot gândit să organizăm un turneu, pe care să îl numim "turneu de rămas bun". Cred că de vină este vârsta noastră. Până la urmă, tot avea să se întâmple și asta. E inevitabil... la un moment dat, cineva nu va mai putea să cânte. Așa că ar fi frumos să facem o plecăciune și să le mulțumim fanilor." a declarat Brad Whitford.

Zvonurile legate de despărțirea formației au persistat în ultimii ani, iar acestea au fost accentuate atunci când Steven Tyler a decis să se ocupe de un proiect solo. Noul material al solistului este inspirat din zona country și se numește „We're All Somebody From Somewhere”. Acesta va fi lansat pe 15 iulie 2016. Prima piesă extrasă de pe acest albumul, „Red, White & You” a avut debutul la începutul acestui an.

"Dacă nu l-aș fi cunoscut atunci când am ascultat piesa, aș fi spus: e ok, următoarea!" a declarat chitaristul Joe Perry despre noul single country lansat de Steven Tyler. Reacția solistului a fost la fel de acidă, acesta afirmând: "Gelozia le curge prin gene celor din această familie".

Aerosmith este una dintre cele mai vechi trupe rock americane, păstrându-și componența originală pentru 45 de ani.

Comentează

Trending