Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Aerosmith pregătește un turneu de retragere

După 45 de ani de carieră, membrii trupei Aerosmith se pregătesc să-și ia rămas bun de la fani, printr-un turneu de retragere, care va fi programat pentru 2017.

Publicat

pe

Aerosmith
Aerosmith

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a declarat în cadrul unui interviu radio, că formația pregătește un turneu de retragere, care va avea loc în 2017. Astfel, artistul a dat de înțeles că activitatea trupei americane se va încheia în curând.

"Iubesc trupa asta, chiar o iubesc! Am vrut să le fie tuturor clar acest aspect. Pregătim un turneu de rămas-bun, doar pentru că a sosit timpul. Nu am mai făcut asta până acum." a spus Steven Tyler.

Comentariul lui Steven Tyler este o confirmare a afirmațiilor făcute de Brad Whitford, în decembrie, în emisiunea lui Eddie Trunk.

"Ne-am tot gândit să organizăm un turneu, pe care să îl numim "turneu de rămas bun". Cred că de vină este vârsta noastră. Până la urmă, tot avea să se întâmple și asta. E inevitabil... la un moment dat, cineva nu va mai putea să cânte. Așa că ar fi frumos să facem o plecăciune și să le mulțumim fanilor." a declarat Brad Whitford.

Zvonurile legate de despărțirea formației au persistat în ultimii ani, iar acestea au fost accentuate atunci când Steven Tyler a decis să se ocupe de un proiect solo. Noul material al solistului este inspirat din zona country și se numește „We're All Somebody From Somewhere”. Acesta va fi lansat pe 15 iulie 2016. Prima piesă extrasă de pe acest albumul, „Red, White & You” a avut debutul la începutul acestui an.

"Dacă nu l-aș fi cunoscut atunci când am ascultat piesa, aș fi spus: e ok, următoarea!" a declarat chitaristul Joe Perry despre noul single country lansat de Steven Tyler. Reacția solistului a fost la fel de acidă, acesta afirmând: "Gelozia le curge prin gene celor din această familie".

Aerosmith este una dintre cele mai vechi trupe rock americane, păstrându-și componența originală pentru 45 de ani.

PUBLICITATE
Comentează

Industria muzicala

Aerosmith a lansat o înregistrare rară a piesei "Movin' Out" - AUDIO

Legendara trupă a făcut o incursiune prin arhive și a regăsit mici comori muzicale pe care vrea să le împărtășească cu fanii. Printre acestea, se numără o variantă a piesei "Movin' Out", înregistrată în 1971. Melodia este disponibilă în articol.

Publicat

pe

Aerosmith live@Las Vegas
Aerosmith [email protected] Vegas

"Moving' Out" ne poartă într-o călătorie muzicală a primilor ani ai trupei Aerosmith. Melodia a fost înregistrată la doar un an de la înființarea grupului și cu doi ani înainte de lansarea albumului de debut. "Moving' Out" face parte dintr-o serie de șapte melodii ce vor fi înglobate pe vinil și casetă sub titlul "Aerosmith – 1971: The Road Starts Hear". Materialul va fi disponibil începând cu 26 noiembrie.

Cinci melodii din seria mai sus menționată - "Somebody", "Movin’ Out", "Walkin’ the Dog", "Mama Kin" și "Dream On" - au ajuns în cele din urmă să fie reînregistrate pentru albumul de debut al trupei. Celelalte două piese au ajuns pe alte albume: "Reefer Head Woman" se găsește pe discul "Night in the Ruts" (1979), iar "Major Barbara" a fost inclusă pe "Classics Live" din 1986.

Materialul "Aerosmith – 1971: The Road Starts Hear" este completat de fotografii nevăzute din arhive și note scrise de David Fricke - jurnalist Rolling Stone, plus noi interviuri și comentarii de la trupă cu privire la înregistrare. Lansarea va fi limitată la 10.000 de copii de vinil și 2.000 de casete.

Aerosmith – 1971: The Road Starts Hear Tracklist:

SIDE A:

  1. Intro – Somebody
  2. Reefer Head Woman
  3. Walkin’ The Dog

SIDE B:

  1. Movin’ Out
  2. Major Barbara
  3. Dream On
  4. Mama Kin

AUDIO: Movin' Out (1971 Version)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending