Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Aerosmith pregătește un turneu de retragere

După 45 de ani de carieră, membrii trupei Aerosmith se pregătesc să-și ia rămas bun de la fani, printr-un turneu de retragere, care va fi programat pentru 2017.
Aerosmith

Aerosmith

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a declarat în cadrul unui interviu radio, că formația pregătește un turneu de retragere, care va avea loc în 2017. Astfel, artistul a dat de înțeles că activitatea trupei americane se va încheia în curând.

"Iubesc trupa asta, chiar o iubesc! Am vrut să le fie tuturor clar acest aspect. Pregătim un turneu de rămas-bun, doar pentru că a sosit timpul. Nu am mai făcut asta până acum." a spus Steven Tyler.

Comentariul lui Steven Tyler este o confirmare a afirmațiilor făcute de Brad Whitford, în decembrie, în emisiunea lui Eddie Trunk.

"Ne-am tot gândit să organizăm un turneu, pe care să îl numim "turneu de rămas bun". Cred că de vină este vârsta noastră. Până la urmă, tot avea să se întâmple și asta. E inevitabil... la un moment dat, cineva nu va mai putea să cânte. Așa că ar fi frumos să facem o plecăciune și să le mulțumim fanilor." a declarat Brad Whitford.

Zvonurile legate de despărțirea formației au persistat în ultimii ani, iar acestea au fost accentuate atunci când Steven Tyler a decis să se ocupe de un proiect solo. Noul material al solistului este inspirat din zona country și se numește „We're All Somebody From Somewhere”. Acesta va fi lansat pe 15 iulie 2016. Prima piesă extrasă de pe acest albumul, „Red, White & You” a avut debutul la începutul acestui an.

"Dacă nu l-aș fi cunoscut atunci când am ascultat piesa, aș fi spus: e ok, următoarea!" a declarat chitaristul Joe Perry despre noul single country lansat de Steven Tyler. Reacția solistului a fost la fel de acidă, acesta afirmând: "Gelozia le curge prin gene celor din această familie".

Aerosmith este una dintre cele mai vechi trupe rock americane, păstrându-și componența originală pentru 45 de ani.

Citește mai multe despre Aerosmith
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steve Vai a lansat piesa "No Pockets" - AUDIO

Steve Vai a lansat o piesă compusă în anii '80, intitulată "No Pockets". Melodia este extrasă de pe noul album...

Închide