Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Adele - "Someone Like You", live la Glastonbury alături de 150.000 de fani - VIDEO

Adele a cântat în fața a peste 150.000 de fani pe scena festivalului Glastonbury. Setul de 90 de minute, ce a inclus și o piesă interpretată live în premieră, a fost încheiat cu hitul "Someone Like You", cântat la unison de un public extaziat.

Publicat

pe

Adele live@Glastonbury 2016
Adele [email protected] 2016 │ FOTO: PA

După ce a lipsit o bună perioadă de timp din circuitul festivalurilor, Adele și-a îndeplinit un vis din copilărie și a cântat, în calitate de headliner ,pe scena celui mai mare festival din Marea Britanie, Glastonbury. Artista britanică a fost cap de afiș sâmbătă seară, peste 150.000 de fani venind să-i urmărească show-ul.

"Glastonbury înseamnă totul pentru mine, nu vă mint. Am vrut să fac asta toată viața mea, dar mi-a fost prea frică", le-a spus Adele fanilor din public în debutul concertului, declarația fiind întâmpinată cu aplauze.

Setul pregătit pentru festival a inclus 15 piese, printre care s-au regăsit, desigur, hituri precum ”Hello”, ”Rolling In The Deep”, ”Skyfall” și “Rumour Has It”. La concert, Adele a interpretat live și o piesă în premieră - "River Lea", de pe ultimul album, ”25”.

Deși în debutul show-ului, Adele a mărturisit că are mari emoții, până la finalul concertului acestea s-au evaporat.

”Nu am vrut să urc pe scenă, iar acum nu mai vreau să cobor. Nu am mai fost niciodată atât de impresionată....Acesta este, de departe, cel mai frumos moment din viața mea”, a declarat Adele la finalul celor 90 de minute de concert.

Ultima piesă interpretată a fost hitul "Someone Like You". Refrenul piesei a fost cântat de Adele împreună cu o mare de fani extaziați.

Adele - "Someone Like You", live la Glastonbury - VIDEO

Festivalul Glastonbury s-a desfășurat anul acesta în perioada 22 - 26 iunie. Healineri au fost Muse (vineri), Adele (sâmbătă) și Coldplay (duminică), audiența fiind estimată la 150.000 de persoane.

La ediția de anul trecut a festivalului Glastonbury s-au vândut 135.000 de bilete. Headlineri au fost Florence and the Machine (care a înlocuit trupa Foo Fighters), Kanye West și The Who. Abonamentele pentru cele 5 zile de festival s-au vândut la prețul de 225 de lire (aproape 13 milioane de ei). Anul acesta, abonamentele au costat 228 de lire.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Adele a soluționat divorțul, va împărți custodia fiului ei cu fostul șot

Adele și fostul soț, Simon Konecki, vor împărți custodia fiului lor de 8 ani, Angelo. Cei doi s-au despărțit în 2019, divorțul soluționându-se săptămâna trecută.

Publicat

pe

Adele la SNL
Adele la SNL │ FOTO: Captură YouTube

Adele nu va plăti pensie alimentară pentru fiul ei. Angelo va beneficia de implicarea ambilor părinți, artista și fostul soț, Simon Konecki, urmând să împartă custodia.

Potrivit documentelor obținute de The Associated Press, Adele, în vârstă de 32 de ani, și Konecki, în vârstă de 46 de ani, au folosit medierea pentru a ajunge în mod amiabil la condițiile separării. Ambii au renunțat la dreptul de a solicita sprijinul fostului partener și ambii au fost de acord cu custodia legală și fizică comună a fiului Angelo, în vârstă de 8 ani. Conform articolelor din presa britanică, cei doi vor încerca să rezolve orice problemă fără litigii.

Adele s-a căsătorit cu Simon Konecki, cofondator al brandului Life Water, în mai 2018. Cei doi au devenit un cuplu cu mulți ani înainte de a se căsători, Angelo venind pe lume în 2012.

Adele lucrează la un nou album

Adele lucrează în prezent la cel de-al patrulea material de studio, potrivit unor informații pe surse apărute în presă artista avându-l alături pe Raphael Saadiq, un reputat compozitor și producător, care a contribuit major la albumul "A Seat At The Table", lansat în 2016 de Solange, sora lui Beyonce.

Adele își dorește extrem de mult o colaborare cu Beyonce pe acest nou LP, iar Raphael este "pionul" care ar putea să facă legătura între cele două artiste. Daily Star a publicat primele articole pe tema unui posibil duet, informația fiind preluată apoi și de alte publicații.

 "Oricine mă cunoaște, știe că prioritatea mea principală în viață, în afară de copilul meu, este Beyonce", a declarat Adele în unul dintre interviurile sale.

Noul album al lui Adele ar putea include și o colaborare și cu H.E.R., pe numele real Gabriella Wilson. Compozitorul Jimmy Napes a fost, de asemenea, cooptat, precum și Rick Nowels, ce a lucrat cu cele mai mari nume din muzica pop, alternative și R&B, de la Madonna la Sia, Lana Del Rey, John Legend și Celine Dion.

Citește în continuare

Trending