Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Adele - "Someone Like You", live la Glastonbury alături de 150.000 de fani - VIDEO

Adele a cântat în fața a peste 150.000 de fani pe scena festivalului Glastonbury. Setul de 90 de minute, ce a inclus și o piesă interpretată live în premieră, a fost încheiat cu hitul "Someone Like You", cântat la unison de un public extaziat.
Adele live@Glastonbury 2016

Adele [email protected] 2016 │ FOTO: PA

După ce a lipsit o bună perioadă de timp din circuitul festivalurilor, Adele și-a îndeplinit un vis din copilărie și a cântat, în calitate de headliner ,pe scena celui mai mare festival din Marea Britanie, Glastonbury. Artista britanică a fost cap de afiș sâmbătă seară, peste 150.000 de fani venind să-i urmărească show-ul.

"Glastonbury înseamnă totul pentru mine, nu vă mint. Am vrut să fac asta toată viața mea, dar mi-a fost prea frică", le-a spus Adele fanilor din public în debutul concertului, declarația fiind întâmpinată cu aplauze.

Setul pregătit pentru festival a inclus 15 piese, printre care s-au regăsit, desigur, hituri precum ”Hello”, ”Rolling In The Deep”, ”Skyfall” și “Rumour Has It”. La concert, Adele a interpretat live și o piesă în premieră - "River Lea", de pe ultimul album, ”25”.

Deși în debutul show-ului, Adele a mărturisit că are mari emoții, până la finalul concertului acestea s-au evaporat.

”Nu am vrut să urc pe scenă, iar acum nu mai vreau să cobor. Nu am mai fost niciodată atât de impresionată....Acesta este, de departe, cel mai frumos moment din viața mea”, a declarat Adele la finalul celor 90 de minute de concert.

Ultima piesă interpretată a fost hitul "Someone Like You". Refrenul piesei a fost cântat de Adele împreună cu o mare de fani extaziați.

Adele - "Someone Like You", live la Glastonbury - VIDEO

Festivalul Glastonbury s-a desfășurat anul acesta în perioada 22 - 26 iunie. Healineri au fost Muse (vineri), Adele (sâmbătă) și Coldplay (duminică), audiența fiind estimată la 150.000 de persoane.

La ediția de anul trecut a festivalului Glastonbury s-au vândut 135.000 de bilete. Headlineri au fost Florence and the Machine (care a înlocuit trupa Foo Fighters), Kanye West și The Who. Abonamentele pentru cele 5 zile de festival s-au vândut la prețul de 225 de lire (aproape 13 milioane de ei). Anul acesta, abonamentele au costat 228 de lire.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink-182 a lansat piesa „No Future” - AUDIO

Trupa Blink-182 se pregătește să lanseze un nou album pe 1 iulie, însă până atunci ne surprinde cu un nou...

Închide