Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Adam Lambert va fi antrenor la concursul X Factor din Australia

Adam Lambert va deveni jurat al concursului X Factor din Australia, alături de Iggy Azalea și Guy Sebastian. Artistul este încântat de șansa oferită și așteaptă cu nerăbdare să îi facă pe concurenți să strălucească.

Adam Lambert

Adam Lambert, noul solist al trupei Queen, va deveni juratul concursului X Factor din Australia. Artistul se va alătura celorlalți doi antrenori anunțați: Iggy Azalea și Guy Sebastian, pentru show-ul de talente australin.

Urmărește galeria de la concertul Queen + Adam Lambert din Piața Constituției.

„Sunt foarte încântat să particip în postura de jurat la X Factor și sper să ajut cât mai multe persoane să strălucească! Australia a fost dintotdeauna unul dintre locurile mele preferate din turnee. Australienii pe care i-am întâlnit sunt foarte drăguți, cu simțul umorului, așa că gândul că mă voi muta în Sydney, mă face foarte fericit!” a declarat Adam Lambert.

„Adam este un adevărat artist și a cântat pe cele mai mari scene ale lumii. El știe cât de greu este să dai prima lovitură! Experiența și pasiunea lui pentru muzică îi vor motiva pe concurenții noștri” a spus Brad Lyon, directorul Channel Seven.

Adam a fost ocupat în ultimii ani cu producerea celui mai recent album al său „The Original High”, care a ocupat primele poziții în topurile din întreaga lume, fiind vândut în peste 3 milioane de copii și promovat printr-un turneu mondial.

În paralel, cântărețul este și solistul legendarei trupe Queen, alături de care a plecat în turneu prin Australia, SUA și Europa.

La finalul acestui an, îl vom putea vedea pe Adam Lambert și în postura de actor, pentru că va interpreta un rol într-un remake al celebrului musical The Rocky Horror Show.

Adam Lambert a concertat pentru prima dată în România, alături de trupa Queen, în seara de 21 iunie 2016.

Citește mai multe despre Adam Lambert
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Selena Gomez și James Corden au cântat într-un rollercoaster - VIDEO

Selena Gomez a dorit să adauge o notă de originalitate celui mai recent episod de Carpool Karaoke și l-a invitat...

Închide