Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Adam Lambert vrea să înregistreze piese noi alături de Queen

Adam Lambert a uimit în ultimii ani o mare audiență în timp ce a fost în turneu alături de Queen, onorând moștenirea lui Freddie Mercury, dar, artistul și-ar dori să treacă în continuare la un alt nivel, acela de a înregistra noi piese cu legendara trupă. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Adam Lambert afirmă că și-ar dori să înregistreze piesei noi cu Queen. Au început turneul împreună în 2012, iar perfomanța sa live a fost primită foarte bine de către public. Dar atâta timp cât implicarea sa a fost stric pe partea de turneu, Lambert a spus că s-ar bucura de oportunitatea unui nou material cu trupa.

„Sunt deschis la orice. Dacă ceva sună bine și este în același timp cel mai bun lucru pe care l-am putea face, atunci clar intru în joc. Nu am mai auzit pe cineva care să facă asta. Probabil că este și o problemă. Este Queen fără Freddie? Pentru mine, Queen este... de aia apărem drept Queen plus Adam Lambert. Sunt invitatul lor care efectiv umple golul cântând aceste piese în timp ce petrecem un timp minunat. Dar asta nu este neapărat Queen.”, declară Adam Lambert

Brian May, în schimb, consideră că trupa va rămâne una legendară cu o „doză de sânge nou” și că Freddie probabil s-ar fi bucurat de noua evoluție. Trupa a lansat o colecție retrospectivă în 2014 sub denumirea „Queen Forever” pentru care l-au adus pe producătorul William Orbit să termine duetul dintre Freddie și Michael Jackson.

În 2014 a avut loc un turneu spectaculos în Statele Unite, devenit sold-out integral, la finalul căruia Queen + Adam Lambert au primit titlul ”Trupa Anului” în cadrul celei de-a 10-a ediții a evenimentului Classic Rock Roll of Honour, fiind votată totodata drept Cea Mai Bună Trupa Live a anului, iar în cadrul sondajului realizat de Ultimate Classic RockQueen + Adam Lambert au încheiat anul cu un spectacol fabulos susținut în seara de Anul Nou, lângă celebrul Big Ben din Londra, concert transmis în direct pe tv, fiind urmărit de aproape 12 milioane de oameni. Queen + Adam Lambert vor concert în premieră în România pe 21 iunie 2016, în Piața Constituției.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending