Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Within Temptation este headliner-ul primei ediții ARTmania Bucharest Blast

Within Temptation revine în România pentru a concerta în cadrul primei ediții ARTmania Bucharest Blast. Pe scenă vor urca și Agent Fresco, Mutiny on The Bounty și Sinoptik. Evenimentul se va desfășura pe 3 septembrie 2016, la Arenele Romane din București.

Within Temptation

Toamna anului 2016 va începe în forță pe symphonic, progressive și math rock. Prima ediție ARTmania Bucharest Blast îi va aduce la București pe Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty și Sinoptik. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2016, în Arenele Romane din București.

Fondată în 1996 de chitaristul Robert Westerholt și carismatica soprană Sharon den AdelWithin Temptation a devenit în scurtă vreme una dintre cele mai popuare trupe de "symphonic gothic metal" din istoria muzicii ultimei decade. Ceea ce a adus celebritatea trupei a fost cel de-al doilea album, "Mother Earth" (2000), care a atras o vizibilitate mult mai mare din punct de vedere comercial, înregistrând vânzări de 2.8 milioane CD-uri si DVD-uri în 48 de țări.

Celebră pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec de eleganță într-o interpretare melodramatică și puternice compoziții metal, Within Temptation revine la București după patru ani și un album distanță. O formație matură care cântă de 20 de ani și a susținut sute de concerte va fi headliner-ul ARTmania Bucharest Blast.

Agent Fresco reprezintă Islanda la ARTmania Bucharest Blast și va susține aici un concert vulcanic cu influențe jazz, pop, rock și hardcore. În esența muzicii trupei regăsim o intensitate lirică transmisă prin versuri croșetate fin, melodii puternic încărcate cu emoție artistică, multiritmicitate și erupții de chitară susținute de o percuție matematic structurată, ce variază între jazz-ul de calitate și rock-ul energic.

Mutiny on The Bounty procesează și amplifică sisteme math rock fără să evite sound-ul electronic. Proiectul vine din Luxemburg după ce a câștigat multe Grammy-uri și promite să devină headliner la cea de-a zecea ediție ARTmania Bucharest Blast.

Prețuri bilete la prima ediție ARTmania Bucharest Blast:

  • Zona A - 150 de lei
  • Zona B - 90 de lei
  • Tribuna GHI - 140 de lei
  • Tribuna FJ - 150 de lei
  • Tribuna DEKL - 180 de lei

*Preţurile sunt valabile doar pentru prima perioada de presale.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Within Temptation
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fameless pleacă în primul turneu național - DATE CONCERTE 2016

Fameless, trupa formată de Tiberiu Albu în martie 2015, pleacă anul acesta în primul turneu național. Formația va susține concerte...

Închide