Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Trupa Radiohead şi-a şters toate postările de pe conturile social media

Radiohead şi-a anunţat lansarea noului album într-un mod atipic, ştergând toate postările de pe conturile social media. Acum site-ul trupei şi pagina oficială de Facebook sunt complet albe.

Publicat

pe

Radiohead

Trupa Radiohead vrea să dispară de pe Internet pentru o perioadă, aşa că toate postările de pe Twitter şi Facebook au fost şterse pe 1 mai, iar site-ul oficial al formaţiei este complet alb. Chiar şi postările de pe Twitter ale lui Thom Yorke au dispărut.

Între timp fanii Radiohead au primit e-mailuri misterioase din partea trupei, care cuprindeau următoarele versuri "Sing the song of sixpence that goes 'Burn the witch' ", însoţite de o imagine şi de mesajul "We know where you live".

Dispariţia din mediul online a trupei Radiohead şi trimiterea mesajelor ar putea avea legătura cu viitorul album al formaţiei. Data de lansare a viitorului material discografic nu a fost făcută publică deocamdată, însă zvonurile spun că acesta va fi lansat în prima jumătate a anului 2016. "Burn the Witch" este o piesă mai veche, nelansată oficial de Radiohead, compusă în urmă cu 13 ani.

Mesaj din partea trupei Radiohead

Mesaj din partea trupei Radiohead │ FOTO: www.twitter.com

În perioada următoare trupa va pleca în turneu, fiind prezentă la mai multe festivaluri şi evenimente din SUA, printre care Lollapalooza şi Outside Lands.

Comentează

Trending