Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Train - The Lemon Song (Led Zeppelin Cover) - AUDIO

Trupa americană Train a realizat cover-ul piesei „The Lemon Song”, a legendarei trupe Led Zeppelin. Piesa este extrasă de pe viitorul album „Train Does Led Zeppelin II”.

Publicat

pe

Trupa a decis să înregistreze acest album după ce au interpretat mai multe piese în timpul croazierei anuale Sail Across the Sun. În timpul înregistrărilor, totuși, au descoperit că este o diferență între a cunoaște cântecele pe dinafară și a transmite dragostea prin ele.

„Trupa noastră preferată este Led Zeppelin și ne-au influențat puternic viața muzicală. Așa că, m-am gândit de ce să nu înregistrăm un album de-al lor. Partea mai dificilă era că nu știam pe care. Piesele sunt foarte greu de înregistrat, așa e, mai ales când încerci să te apropii cât de mult posibil de original. Mixurile, timpul dedicat lor...e nebunesc cât de extraordinari erau ca trupă. Erau foarte virtuoși în ce făceau. M-aș bucura dacă oamenii ar lua o doză din ce se află în cântecele noastre, în influențele noastre, dar noi am făcut acest lucru de distracție.”, declară vocalistul trupei, Pat Monahan

coperta-album-train-train-does-led-zeppelinDar albumul nu este făcut în totalitate de distracție. Banii din urma vânzărilor albumului vor fi donați organizației din San Francisco, Family House pentru copii diagnosticați cu cancer și care provin din familii fără venit. Albumul Train Does Led Zeppelin II va fi lansat pe 3 iunie.

Train este o trupă americană din San Francisco, formată în 1993. Trupa este compusă din Pat Monahan (vocal), Jimmy Stafford (chitară), Jerry Becker (chitară, pian), Hector Maldonado (bas), Drew Shoals (tobe), Nikita Houston (backing vocal) și Sakai Smith (backing vocal). Primul lor hit, Meet Virginia, a fost lansat în 1998 și extras de pe albumul Train. În 2002 trupa a câștigat 2 Grammy-uri pentru single-ul Drops of Jupietr (Tell Me). Albumul cu același nume a fost certificat cu platinum în America și Canada. Au mai urmat și alte hituri ale trupei precum My Private Nation, Calling All Angels sau For Me, It's You.

Tracklist Train Does Led Zeppelin II:

  1. Whole Lotta Love
  2. What Is And What Should Never Be
  3. The Lemon Song
  4. Thank You
  5. Heartbreaker
  6. Living Loving Maid (She's Just A Woman)
  7. Ramble On
  8. Moby Dick
  9. Bring It On Home

Trending