Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

The Rolling Stones a lansat un trailer pentru colecția „Totally Stripped”

The Rolling Stones au lansat trailerul pentru mult așteptata colecție, Totally Stripped care va fi lansată în vara acestui an. Detalii despre noul proiect, în articol.

Publicat

pe

The Rolling Stones
The Rolling Stones

The Rolling Stones a lansat un trailer pentru „Totally Stripped”, o versiune mai amplă a albumului din 1995 a trupei, Stripped. Promo-ul de 30 de secunde include segmente din interviuri cu Mick Jagger și Keith Richards, dar și secvențe cu trupa în timpul concertelor și momente din spatele scenei.

Albumul Stripped este o combinație de piese pe care The Rolling Stones le-a înregistrat în studiourile din Tokio, Lisabona și Portugalia, dar și performanțe live din show-uri care au făcut parte din Turneul Voodoo Lounge Tour în Amsterdam, Paris și Londra. „Totally Stripped” conține un nou documentar care va duce fanii în interiorul proiectului Stripped, dar și un album cu piese lansate și nelansate din concertele din Amsterdam, Paris și Londra.

coperta-the-rolling-stones-totally-stripped

În trailer, Jagger comentează despre diferențele dintre un concert dintr-un club și cel dintr-o sală mare, iar Richards susține că The Stones sunt „o trupă de club care doar are concerte mai mari”. Clăparul din timpul turneului, Chuck Leavell și co-producătorul albumului Stripped, Don Was, apar de asemenea în video.

„E ceva legat de locațiile mici pentru concerte, caracterul lor direct poate. Și îl putem ține pe Dumnezeu departe de trupă, pentru că deobicei, în concertele mari, se transformă în ploaie sau vânt.”, declară Keith Richards într-un interviu

„Totally Stripped” va fi lansat pe 3 iunie 2016 și va fi disponibil în mai multe variante, cele de DVD/CD sau SD Blu-ray/CD set și ca pachet vinil cu DVD/two-LP sau SD Blu-ray/two-LP. În plus, o ediție deluxe de cinci discuri va fi pusă în vânzare pe CD și DVD sau SD Blu-ray, plus videouri complete ale celor trei concerte The Rolling Stones care se regăsesc pe albumul Stripped.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

The Rolling Stones vor lansa propriul brand de ciocolată

The Rolling Stones vor să-și îndulcească la propriu fanii. Membrii trupei încep anul în forță cu o lansare surprinzătoare. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

The Rolling Stones (Live)
The Rolling Stones (Live)

Majoritatea trupelor au un magazin online de unde fanii pot achiziționa diverse lucruri originale. Pe lângă viniluri și cd-uri cu muzica formației respective, următoarele cele mai comune obiecte sunt articole vestimentare, accesorii sau postere. Este știut faptul că rockerii de la The Rolling Stones s-au avântat de mai mult timp la un merch mai special, cum ar fi măști de protecție, shakere pentru cocktailuri, șosete sau pături. Acum, muzicienilor le-a venit o nouă idee - un brand propriu de ciocolată.

Cine nu iubește ciocolata, mai ales dacă are legătură cu una dintre cele mai cunoscute trupe din istorie? Dulciurile în discuție vin în două arome diferite. Pe de o parte o avem pe Brown Sugar, o tabletă de ciocolată cu lapte, ce va fi lansată oficial pe 29 ianuarie. Pe de altă parte, cei nerăbdători pot comanda deja Cherry Red, ciocolata neagră cu cireșe. Ambele variante sunt disponibile pe site-ul oficial al trupei la prețul de 5.95 de lire.

În ceea ce privește cariera muzicală, The Rolling Stones au lansat o serie de piese anul trecut. Este vorba de "Living In A Ghost Town", prima piesă originală din ultimii 8 ani. Au urmat "Criss Cross", dar și o piesă înregistrată cu Jimmy Page, intitulată "Scarlet".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending