Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Take That va lansa un nou single împreună cu Sigma

Britanicii de la Take That se pregătesc să aniverseze 25 de ani de activitate în 2016, însă până atunci artiştii s-au întors în studio şi au colaborat cu Sigma pentru următorul single.

Publicat

pe

Take That

Trupa Take That a revenit în studiourile de înregistrare şi a decis să colaboreze cu Sigma, pentru următorul single. Britanicii pregătesc piese noi pentru marele concert pe care îl vor susţine în Hyde Park din Londra, pe 9 iulie.

Dacă Spice Girls au aniversat deja 20 de ani de carieră, în 2017 va veni şi rândul celor de la Take That să celebreze 25 de ani de activitate muzicală.

În prezent, Take That urcă pe scenă în varianta de trio, însă există zvonuri care susţin că Robbie Williams s-ar întoarce în trupă, cu ocazia aniversării celor 25 de ani.

 "Ne-ar plăcea să adunăm toate hiturile din anii '90, dar şi pe cele din prezent, pe un singur album şi să facem un turneu grandios. Take That înseamnă 5 oameni." a declarat Gary Barlow pentru Heart UK.

Take That - These Days

Sigma a lansat albumul "Life" în decembrie 2015, iar acesta include colaborări cu Rita Ora, Paloma Faith şi Labrinth, dar şi hitul "Nobody to Love".

Comentează

Trending