Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Take That și Sigma au lansat un teaser pentru următorul lor single - VIDEO

Take That și Sigma se pregătesc să lanseze single-ul „Cry”, pe 20 mai, însă până atunci și-au ispitit fanii cu un teaser postat pe Twitter.
Take That - Get Ready For It

Take That - Get Ready For It

Take That și Sigma au lansat un teaser al piesei pe care au compus-o împreună. Sigma a postat de curând un clip pe Twitter, în care Take That interpretează o parte din noul single, care se va numi „Cry”. Cântecul a fost înregistrat în colaborare cu un grup gospel și va fi lansat pe 20 mai.

Dacă Spice Girls au aniversat deja 20 de ani de carieră, în 2017 va veni şi rândul celor de la Take That să celebreze 25 de ani de activitate muzicală. În prezent, Take That urcă pe scenă în varianta de trio, însă există zvonuri care susţin că Robbie Williams s-ar întoarce în trupă, cu ocazia aniversării celor 25 de ani.

https://twitter.com/sigmahq/status/732287793234317313?ref_src=twsrc^tfw

Sigma a lansat albumul "Life" în decembrie 2015, iar acesta include colaborări cu Rita Ora, Paloma Faith şi Labrinth, dar şi hitul "Nobody to Love".

Citește mai multe despre SigmaTake That
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia a lansat cea de-a II-a parte a concertului "Welcome To Deliria" - VIDEO

Delia a lansat online cea de-a II-a parte a concertului "Welcome to Deliria", susținut la Sala Palatului la începutul lunii...

Închide