Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Steve Aoki & Boehm feat. Walk The Moon - Back 2 U - AUDIO

Steve Aoki împreună cu Dj-ul și producătorul bucureștean Boehm au colaborat împreună cu Walk the Moon pentru noua piesă „Back 2 U”. Noul single cu un vibe perfect de vară este disponibil în articol.

Publicat

pe

Rezultatul colabărării dintre cei trei DJ este o contopire între dance și pop rock pentru o piesă cu vibe-uri de vară.

„Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu Boehm și cu Walk the Moon pentru Back 2 U. Fiecare ne-am adus propriul stil pentru a crea un cântec de care sunt foarte încântat și sper ca toți să-l asculte”, mărturisește Aoki.

Back 2 U este una dintre numeroasele colaborări pe care Aoki o realizează și care reprezintă o combinație de diverse genuri, câștigându-și locul lângă Darker Than Blood de la Linkin Park.

Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut și tangențe cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum „Arrow” și „Robot Chicken” (seriale de televiziune) și în documentarul „The Distortion Of Time”.

Momentan lucrează la noul album, Neon Future III împreună cu Mark Hoppus, Travis Barker de la Blink-182 și Calum Hood de la 5 Seconds of Summer. Steve Aoki va veni în premieră în România în cadrul Festivalului ZUtopia, pe 15 august 2016, în Piața Constituției.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 15 august 2016

Steve Aoki

Loc
Piața Constituției

Trending