Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Steve Aoki & Boehm feat. Walk The Moon - Back 2 U - AUDIO

Steve Aoki împreună cu Dj-ul și producătorul bucureștean Boehm au colaborat împreună cu Walk the Moon pentru noua piesă „Back 2 U”. Noul single cu un vibe perfect de vară este disponibil în articol.

Rezultatul colabărării dintre cei trei DJ este o contopire între dance și pop rock pentru o piesă cu vibe-uri de vară.

„Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu Boehm și cu Walk the Moon pentru Back 2 U. Fiecare ne-am adus propriul stil pentru a crea un cântec de care sunt foarte încântat și sper ca toți să-l asculte”, mărturisește Aoki.

Back 2 U este una dintre numeroasele colaborări pe care Aoki o realizează și care reprezintă o combinație de diverse genuri, câștigându-și locul lângă Darker Than Blood de la Linkin Park.

Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut și tangențe cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum „Arrow” și „Robot Chicken” (seriale de televiziune) și în documentarul „The Distortion Of Time”.

Momentan lucrează la noul album, Neon Future III împreună cu Mark Hoppus, Travis Barker de la Blink-182 și Calum Hood de la 5 Seconds of Summer. Steve Aoki va veni în premieră în România în cadrul Festivalului ZUtopia, pe 15 august 2016, în Piața Constituției.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Steve Aoki
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Die Antwoord a lansat piesa "Gucci Coochie" ft. Dita Von Teese, The Black Goat + God - AUDIO

Die Antwoord a lansat o nouă melodie, intitulată "Gucci Coochie" . Aceasta este cea de-a doua piesă dezvăluită de pe...

Închide