Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Sia - "Cheap Thrills", live în finala The Voice US 2016 - VIDEO

Sia a interpretat live piesa "Cheap Thrills" în finala emisiunii concurs The Voice US. Pe scenă, artista australiană a fost acompaniată de o echipă de dansatori, din care face parte și Maddie Ziegler.
Sia -

Sia - "Cheap Thrills", live la The Voice US

După dezvăluirea celor două piese cumpuse inițial pentru Adele ("Alive," "Bird Set Free"), Sia continuă promovarea discului ”This Is Acting” cu single-ul „Cheap Thrills„. Melodia a fost compusă inițial pentru Rihanna, dar a fost refuzată de artista din Barbados.

Piesa "Cheap Thrills" a fost interpretată live în diverse emisiuni de divertisment, recent fiind promovată și în cadrul show-ului The Voice US. Pentru live-ul din finala acestui concurs, artista australiană a venit însoțită de echipa de dansatori care apare și în videoclipul melodiei. Printre aceștia, poate fi remarcată și tânăra Maddie Ziegler, îndrăgită de public încă de la apariția sa în videoclipul hitului ”Chandelier”.

Sia - "Cheap Thrills", live la The Voice 2016 - VIDEO

La 40 de ani, Sia Furler are în palmares atât hituri solo – „Taken for Granted”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Sia va concerta anul acesta în premieră la București, în Piața Constituției. Evenimentul va avea loc pe 17 august 2016, fiind confirmat oficial într-o conferință de presă ce a avut loc pe 22 martie. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”, ce conține piese compuse inițial de Sia pentru alți artiști în vogă, precum Adele sau Rihanna.

Prețuri bilete la primul concert Sia în România:

  • Locuri în tribună - 486 lei
  • Categoria Diamond Circle - 410,4 lei
  • Categoria Golden Circle - 270 lei
  • Categoria Normal Circle - 145,8 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Sia Furler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink - "Just Like Fire", live la Jimmy Kimmel - VIDEO

Pink a interpretat live piesa "Just Like Fire" în emisiunea lui Jimmy Kimmel. Melodia a fost compusă de artistă special...

Închide