Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SCHILLER concertează pentru prima oară în România

SCHILLER va susține primul concert în România pe 22 octombrie 2016. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului, DJ-ul urmând a promova la București cel mai recent material discografic, “Future”, dar și hituri precum ”I Feel You” și ”Smile”.

Publicat

pe

DJ Schiller
DJ Schiller

DJ SCHILLER, reputatul artist de muzică electronică (chill out/trance) ce a ajuns în atenția publicului prin piese precum ”I Feel You”, ”A Beautiful Day” și ”I Miss You”, va susține primul concert în România pe 22 octombrie 2016. Inclus în turneul de promovare a celui mai recent album, “Future”, evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București.  SCHILLER va fi acompaniat de echipa sa completă de instrumentiști (chitară, bas, clapă, baterie și voce).

Cu prilejul primului său concert în țara noastră, DJ-ul va prezenta publicului atât melodii de pe noul album, cât și piese de rezistență din repertoriul său, precum ”I Feel You” (în colaborare cu Peter Heppner), ”Smile” (în colaborare cu Sarah Brightman), ”Liebe” (cu Mila Mar), ”You” (alaturi de Colbie Caillat), ”I've Seen It All” sau ”I Miss You” (cu Maya Saban).

Cel mai recent album DJ SCHILLER, Future”, a fost lansat pe 26 februarie 2016. Cinematicul album a fost inspirat de zilele petrecute în deșertul Mojave, din SUA. Discul conține colaborări cu numeroase vocaliste, printre care: Kêta, Arlissa, Emma Hewitt, Samu Haber, Sheppard Solomon, Maggie Szabo, Cristina Adriana Scabbia - cunoscută din Lacuna Coil, Tawgs Salter și celebra actriță Sharon Stone, ce a scris versurile piesei "For You".

Schiller, Cristina Scabbia - "I breathe"

Schiller, pe numele real Christopher von Deylen, a ajuns cunoscut publicului în 1998. Pseudonimul folosit pentru promovarea muzicii sale este inspirat de poetul și dramaturgul german Friedrich Schiller.

Inițial, Schiller a fost un duo format din Christopher von Deylen și Mirko von Schlieffen. În 2001, von Schlieffen a părăsit trupa, lăsându-l pe von Deylen singurul membru. În 2002, Schiller a câștigat premiul ECHO pentru Best Dance Single al anului cu "Dream of You". DJ-ul a vândut din 1998 încoace peste 7 milioane de albume în întreaga lume.

Schiller a colaborat de-a lungul carierei cu Tarja Turunen (ex. Nightwish), Samu Haber de la Sunrise Avenue, soprana de crossover Sarah Brightman, Moya Brennan din Clannad, Adam Young din Owl City, Andrea Corr de la The Corrs, Colbie Caillat, Sarah Howells din Paper Aeroplanes, Ben Becker, Peter Heppner din trupa de synthpop Wolfsheim, Milu - cunoscută sub numele de Mila Mar, Xavier Naidoo, Arlissa, Maya Saban, Kim Sanders ex. Culture Beat, Ana Torroja din formația spaniolă Mecano, Despina Vandi, Alexander Veljanov din grupul darkwave Deine Lakaien, suedeza September, etc.

Prețuri bilete la concertul lui DJ SCHILLER de la Sala Palatului:

  • În presale (până pe data de 30 iunie inclusiv), biletele au prețul de 99 lei. Acestea pot fi achiziționate online.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 22 octombrie 2016

Schiller

Loc
Sala Palatului

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending