Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Sabaton pregătește un nou album pentru vara lui 2016

Sabaton va lansa un nou album în cadrul acestui an. Trupa suedeză va aduce fanilor o nouă incursiune în războaiele celebre ale lumii, lucru care se poate observa și de pe coperta acestuia.

Publicat

pe

Noul album Sabaton, „The Last Stand” va fi lansat pe 19 august 2016 și, la fel ca cel din 2014, „Heroes”, este produs de Peter Tägtgren (Pain, Lindemann, Hypocrisy). Coperta albumului a fost creată de Peter Sallaí, cel care a lucrat cu trupa și pentru „Carolus Rex”. Pe ea sunt înfățișați războnici din diferite secole, pregătiți de luptă.

„Am avut această idee de a crea o imagine care să reprezinte soldați din mai multe timpuri și să reprezinte diferite bătălii istorice despre care vom cânta în album. Acesta este însă o mică parte din subiectele abordate pe acest album. Mereu avem mai multe idei pentru albume. Pentru că sunt nenumărate perspective asupra războiului, nu vom rămâne niciodată fără idei. The Last Stand e perfect pentru Sabaton. Heroes a fost o temă perfectă, iar The Last Stand nu se lasă mai prejos. A fost foarte palpitantă cercetarea pe care am făcut-o.”, declară basistul Sabaton, Par Sundstrom

album-sabaton-the-last-stand-2016

Sabaton va începe turneul luna viitoare. Metaliștii din Suedia au vizitat și România anul trecut, în cadrul unui concert care a avut loc la Arenele Romane, avându-i în deschidere pe Delain și Battle Beast. În cadrul acestui eveniment au lansat și albumul „Heroes”.

Sabaton este o trupă de heavy metal din Suedia, formată în urmă cu 17 ani. Abordează teme lirice bazate pe războaie și bătălii istorice pe albume precum "Primo Victoria", "Attero Dominatus" sau "Coat Of Arms", iar temele lirice sunt inspirate din primul și al doilea război mondial.

Trending