Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Robbie Williams lansează anul acesta un nou album

Robbie Williams a început să lucreze la cel de-al 11-lea album de studio. Artistul britanic a semnat recent un contract cu Sony Music UK și este extrem de entuziasmat de această nouă platformă ce-i va promova următorul material.
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Robbie Williams a anunțat că plănuiește să lanseze un nou album anul acesta. Artistul a început să lucreze la cel de-al 11-lea disc în urmă cu aproximativ o săptămână, urmând ca materialul să fie lansat prin intermediul noii sale case de discuri, Sony Music.

În comunicatul oficial, ce oferă detalii cu privire la parteneriatul cu Sony, Robbie se arată extrem de încântat de noul său contract.

"Sony are în echipă oameni profesioniști, cu o energie grozavă. Dacă ei se simt inspirați, și eu mă simt inspirat. Sunt mai pregătit ca niciodată și sunt convins de faptul că mă aflu în locul potrivit. Sunt nerăbdător să lucrez la acest album, de care sunt deja extrem de mândru, și să fructific acest parteneriat cu Sony Music." - Robbie Williams

Primul album al lui Robbie Williams a fost lansat în 1997 prin intermediul EMI Records. În 2009, artistul a semnat cu Island Records de la Universal, cu care a colaborat până de curând. La Sony, Robbie se va alătura unui portofoliu de artiști extrem de apreciați, precum Foo Fighters, Beyonce și Calvin Harris.

În ce privește noul album, singurul lucru confirmat este faptul că artistul va colabora din nou cu Guy Chambers, cel care a compus împreună cu Robbie hituri precum ”Angels” și ”Let Me Entertain You”. Nu se știe încă dacă pe acest disc va fi inclus și un duet cu artista australiană Kylie Minogue, chiar dacă în 2015 Robbie părea destul de încrezător în materializarea acestei noi colaborări.

Robbie Williams a concertat anul trecut pentru prima oară în România. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael).

Citește mai multe despre Robbie Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne și Sharon s-au despărțit

Ozzy Osbourne și soția sa, Sharon, s-au despărțit după o căsnicie de 33 de ani, după cum afirmă un site...

Închide