Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Red Hot Chili Peppers - The Getaway - AUDIO

Red Hot Chili Peppers au lansat o nouă piesă de pe albumul „The Getaway”, care îi dă și denumirea acestuia. Noul material poate fi ascultat în articol.
Red Hot Chili Peppers

Piesa care dă și numele albumului este ca un acompaniament mai lent al single-ului recent, „Dark Necessities”. Ea include și backing vocal feminin la refren. Albumul „The Getaway” va fi lansat pe 17 iunie 2016. Vocalistul trupei, Anthony Kiedis, a mărturisit că au șters piese cât pentru două albume și au scris unele noi când au început să lucreze cu producătorul Brian „Danger Mouse” Burton.

„Am avut o experiență neobișnuit de dificilă pentru albumul acesta, scrisesem 20-30 de piese și totul era pregătit, iar apoi, Flea și-a rupt mâna destul de rău la snowboarding. Așa că, am regândit totul, dar nu aveam un producător și eram pierduți în spațiu cu toate cântecele alea. Când s-au liniștit apele, Brian Burton, a.k.a Danger Mouse, a apărut și a spus „Hai să facem un album”. Și noi eram ceva de genul, „Super! Avem toate piesele astea”, și el era „Lasă-le acolo! Hai să scriem piese noi în studio”. Și așa a reînceput procesul. El doar voia să vadă ce s-ar întâmpla dacă am merge în studio și am începe ceva proaspăt. Singurul lucru pe care trebuia să-l facem era să avem încredere în el și să scăpăm de ideile noastre vechi și de vechile noastre obiceiuri.”, mărturisește Anthony Kiedis într-un interviu

coperta-album-red-hot-chilli-peppers-the-getaway

Pentru noul album, Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, Red Hot Chili Peppers a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Tracklist „The Getaway”:

01. The Getaway
02. Dark Necessities
03. We Turn Red
04. The Longest Wave
05. Goodbye Angels
06. Sick Love
07. Go Robot
08. Feasting On The Flowers
09. Detroit
10. This Ticonderoga
11. Encore
12. The Hunter
13. Dreams Of A Samurai

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Till The End", noul single Jessie Ware compus pentru coloana sonoră a filmului "Me Before You" - AUDIO

Jessie Ware a dezvăluit noul single "Till The End", compus special pentru coloana sonoră a peliculei romantice "Me Before You"....

Închide