Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Noul single Red Hot Chili Peppers se numește "Dark Necessities"

Red Hot Chili Peppers a dezvăluit titlul următorului single. Noua melodie a formației se numește "Dark Necessities" și va fi inclusă pe albumul la care trupa a lucrat cu reputatul producător englez Nigel Godrich.

Publicat

pe

Red Hot Chilli Peppers
Red Hot Chilli Peppers │ FOTO: www.facebook.com

La 5 ani de la apariția albumului ”I'm with You” (2011), trupa Red Hot Chili Peppers se apropie de finalizarea unui nou disc. Materialul în lucru va fi lansat anul acesta, deși momentan nu se cunosc detalii privind titlul sau data punerii în vânzare.

Fanii se pot bucura, însă, de o primă informație certă. Formația va lansa un nou single, intitulat "Dark Necessities". Melodia va putea fi ascultată începând cu data de 5 mai, anunțul oficial venind chiar de la trupă, printr-un mesaj publicat pe Twitter și Facebook.

”Piesă nouă joi”, a scris formația pe Facebook, menționând și titlul melodiei.

Pentru noul album, Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck.Pe partea de producție a discului, Red Hot Chili Peppers a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Într-un interviu acordat în februarie publicației Q Magazine, basistul Flea anunța publicul că prin acest viitor album RHCP ”intră într-o nouă eră”.

"Ne apropiem de finalizarea albumului. Danger Mouse este cel care produce de data aceasta, în locul lui Rick Rubin. Intrăm într-o nouă eră și suntem foarte entuziasmați. Va fi ceva nou și diferit, dar fără a fi sacrificate elementele bune din sound-ul nostru. Unele piese erau compuse deja, altele sunt complet noi. Eu sunt nerăbdător să le cânt live."

Mai multe detalii despre cel de-al 11-lea album Red Hot Chili Peppers vor fi dezvăluite după lansarea single-ului "Dark Necessities".

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending