Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Pink s-a emoţionat în faţa idolului său, Johnny Depp - VIDEO

Pink a recunoscut în emisiunea lui Jimmy Kimmel că se simte atrasă de Johnny Depp, iar prezentatorul l-a invitat în platou pe faimosul actor, pentru a-i face o surpriză artistei.

Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Pink a fost întrebată de prezentator cine sunt bărbaţii celebri de care se simte atrasă, iar aceasta a povestit că Johnny Depp şi Michael Keaton sunt cei care i-au furat inima în secret.

La câteva minute după această afirmaţie, Johnny Depp a intrat în platoul show-ului, iar artista s-a emoţionat complet, neştiind cum să se comporte în faţa idolului său.

Johnny a salutat publicul, iar apoi a îmbrăţişat-o pe Pink, văzând-o îmbujorată şi confuză de surpriza organizată. Iar dacă tot a fost invitat, Depp a decis să îl sărute în grabă şi pe Jimmy Kimmel, înainte de a părăsi platoul emisiunii.

Pink a povestit că este a doua oară când îl întâlneşte pe actor, după ce prima dată a fost obligată de fostul ei soţ, să îl salute pe Depp, care le ieşise în cale, în timp ce se aflau la cumpărături.

"Nu voiam să îl întâlnesc. Soţul meu m-a convins, iar asta a fost ridicol. Mă ascundeam în spatele unui raft cu cd-uri, dintr-un magazin de muzică şi tot îmi ziceam<<Nu face asta! Nu vrei să îl cunoşti!>>" a declarat Pink.

În ciuda emoţiilor, Pink şi-a făcut atunci curaj şi a început o conversaţie cu Johnny Depp, întrebându-l despre filmul "Alice în Ţara Oglinzilor", în care actorul urma să joace, în acea perioadă.

Cântăreaţa a povestit că Johnny nu a înţeles la ce se referea întrebarea ei şi i-a oferit un răspuns despre Alice Cooper, colegul său din trupa The Hollywood Vampires.

Johnny Depp va sosi în România pe 6 iunie 2016, atunci când va susţine un concert alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires - Alice Cooper și chitaristul Joe Perry (Aerosmith). Evenimentul va avea loc în București, la Romexpo, în parcarea C.

Citește mai multe despre Hollywood VampiresJohnny DeppPink
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album al lui Noel Gallagher va fi „distractiv”

Producătorul David Holmes a declarat că noul album al lui Noel Gallagher va fi unul „distractiv” și că va fi...

Închide