Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Pink - "Just Like Fire", live la Jimmy Kimmel - VIDEO

Pink a interpretat live piesa "Just Like Fire" în emisiunea lui Jimmy Kimmel. Melodia a fost compusă de artistă special pentru coloana sonoră a filmului "Alice Through The Looking Glass".
Pink cântând ”Just Like Fire” live la Jimmy Kimmel

Pink cântând ”Just Like Fire” live la Jimmy Kimmel

După un videoclip inspirat de universul fantasy creat în pelicula "Alice Through The Looking Glass", Pink continuă promovarea piesei "Just Like Fire" prin prestații live și apariții în diverse emisiuni. La gala Billboard Music Awards 2016, Pink a prezentat melodia live în premieră, recent fiind invitată și la Jimmy Kimmel, unde a interpretat single-ul, oferind cu acest prilej și un interviu.

Piesa "Just Like Fire" a fost compusă de Pink în colaborare cu producătorii Max Martin, Shellback și Oscar Holter. Implicarea artistei în proiectul "Alice Through The Looking Glass" nu se oprește aici. Tot pentru această peliculă, Pink a realizat și un cover după “White Rabbit”, o piesă compusă de Grace Slick și lansată de Jefferson Airplane în 1967.

Pelicula fantasy "Alice Through The Looking Glass" are la bază cartea lui Lewis Carroll, fiind o continuare a filmului din 2010, ”Alice in Wonderland”. Din distribuția filmului fac parte Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska și Sacha Baron Cohen. Filmul va apărea în cinematografe pe 27 mai.

VIDEO: Pink - "Just Like Fire", live la Jimmy Kimmel

Tot în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Pink a avut ocazia de a interacționa cu Johnny Depp, care interpretează în "Alice Through The Looking Glass" rolul Pălărierului Nebun (The Mad Hatter). Artista are, se pare, o slăbiciune pentru Johnny, tocmai din acest motiv gazda emisiunii invitându-ul pe actor în platou pentru a-i face o surpriză lui Pink.

VIDEO: Johnny Depp îi face o surpriză lui Pink

În paralel, Pink lucrează și la un nou album, cel de-al 7-lea din carieră. Momentan, artista are înregistrate două piese: ”Exit Strategy” și ”Stage Diver”. Rămâne de văzut dacă vor fi incluse în tracklistul final al materialului.

În octombrie 2014, Pink a lansat un album de studio împreună cu Dallas Green. Cei doi și-au spus You+Me, sub această titulatură fiind promovate piese de discul lor de debut,  „rose ave.”.

Citește mai multe despre Johnny DeppPink
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice Cooper și Joe Perry, înaintea concertului Hollywood Vampires: "Știm unde locuiți" - VIDEO

Pe 6 iunie, trupa Hollywood Vampires va concerta pentru prima oară în România. Înaintea show-ului pregătit pentru Romexpo, Alice Cooper,...

Închide