Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Pearl Jam va lansa un single în colaborare cu Beyonce

Pearl Jam va lansa un nou single în cadrul programului anual Ten Club Holiday Single, un eveniment dedicat fanilor. Cadoul oferit de trupă celor mai loiali susținători este o înregistrare live a unei piese cântate cu Beyonce.
Eddie Vedder și Beyonce cântând live ”Redemption Song”

Eddie Vedder și Beyonce cântând live ”Redemption Song”

Clubul fanilor Pearl Jam se va bucura anul acesta de un nou single. Formația va lansa în cadrul programului Ten Club Holiday Single o versiune live a unui cover interpretat de Eddie Vedder împreună cu Beyonce la festivalul Global Citizen din 2015. Piesa cântată în duet de cei doi a fost ”Redemption Song”, una dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul lui Bob Marley.

Coverul va fi lansat ca single împreună cu o versiune nelansată a piesei ”Wishing Well”. Cei înscriși în fan clubul oficial al trupei Pearl Jam (Ten Club) vor primi gratuit ambele melodii.

Redemption Song”, în interpretarea lui Eddie Vedder și Beyonce, poate fi ascultat momentan și pe YouTube, o înregistrare din cadrul festivalului Global Citizen fiind publicată online de un fan club Pearl Jam din Argentina.

Eddie Vedder feat. Beyonce - Redemption Song @Global Citizen Festival 2015

Beyonce a lansat recent un nou album vizual. Intitulat "Lemonade", cel de-al doilea album surpriză al artistei a fost lansat pe 23 aprilie, exclusiv pe noua platformă Tidal. Pe album sunt incluse 12 piese, dintre care se remarcă cele înregistrate în colaborare cu Jack White, The Weeknd, James Blake și Kendrick Lamar.

Titlul noului album vizual este inspirat de viața bunicii lui Beyonce, Agnéz Deréon, precum și de cuvintele de duh ale bunicii lui Jay Z, Hattie White. La finalul piesei ”Freedom” poate fi ascultat un fragment dintr-un discurs tinut de Hattie în aprilie 2015, la aniversarea vârstei de 90 de ani:

”Am avut în viață atât momente bune, cât și rele, dar am găsit întotdeauna forța interioară de a mă ridica. Mi s-au servit lămâi, dar am făcut din ele limonadă.” (de aici venind titlul ”Lemonade”).

Lemonade” a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200, dar și în UK Albums Chart. În Marea Britanie, discul a fost certificat cu argint.

Citește mai multe despre BeyoncePearl Jam
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cu Bob Dylan "All The Way", înapoi în anii '50 - AUDIO

Bob Dylan continuă seria cover-urilor după Frank Sinatra cu piesa ”All The Way”, înregistrată de regretatul muzician în 1957. Noua...

Închide