Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Ozzy Osbourne și Sharon s-au despărțit

Ozzy Osbourne și soția sa, Sharon, s-au despărțit după o căsnicie de 33 de ani, după cum afirmă un site de știri american. Mai multe detalii despre relația celor doi, în articolul următor.

Publicat

pe

Sharon și Ozzy Osbourne
Sharon și Ozzy Osbourne

Cuplul a căzut de comun acord ca Ozzy să se mute din casă temporar. Conform raportului, despărțirea cuplului nu s-a datorat sobrietății lui Ozzy, acesta nemaiconsumând droguri de peste 3 ani. Sharon l-a părăsit pe fostul solist Black Sabbath după ce l-a acuzat că ar fi înșelat-o cu o hairstylistă a celebrităților. Reprezentantul cuplului, Gary Farrow, nu a menționat infidelitatea lui Ozzy, dar a declarat că acesta „nu se află în casa conjugală în acest moment.” O altă sursă a declarat că zvonurile despre despărțire sunt adevărate, doar că nu ar fi surprinsă că Ozzy și Sharon și-ar rezolva problemele într-un final, așa cum fac deobicei.

Aceasta nu este prima dată când cuplul format din Ozzy și Sharon se desparte. În 2013, Sharon a admis că ia în considerare divorțul după ce Ozzy a revenit la băutură și droguri. Ea a vorbit într-un  episod din talk show-ul american „The Talk” despre ce a scris presa și despre faptul că informațiile au fost deformate. La puțin timp după, Ozzy i-a oferit credite soției sale pentru că i-a salvat viața.

„Sunt în viață pentru că am o soție puternică. Nu mă așteptam să trăiesc mai mult de 30 de ani. Țin minte că spuneam când aveam 21 de ani, că până la 40 de ani voi fi mort.”, declară Ozzy. „Sharon îmi spune că sunt un prost și țipă la mine când beau, dar asta nu mă oprește. Dar mă sprijină și știe că asta este o boală, știe că face parte din mine și doar eu pot să mă ocup de ea și mai ales, nu vreau să-i pierd pe Sharon și pe copii. Nimeni nu poate vindeca un dependent decât dependentul.”, mai spune el.

După ce Ozzy a fost dat afară din Black Sabbath, în 1979 din cauza abuzului de substanțe și a comportamentului neregulat, Sharon a devenit managerul carierei sale solo, iar apoi prietena sa. Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 1982. Ei au trei copii: Aimee (31), Kelly (29) și Jack (28).

Muzică și film

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și alți muzicieni vor apărea într-un nou documentar

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și mai multe celebrități apar în noul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm", ce va fi lansat pe 14 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne
Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne

Printr-o suită de imagini de arhivă, documentarul va spune povestea faimosului studio de înregistrări din Țara Galilor. De-a lungul anilor, trupe importante din Marea Britanie, cum ar fi Black Sabbath, Queen, Oasis și Coldplay, au înregistrat la Rockfield, înființat acum aproape 60 de ani.

Osbourne, Plant, Gallagher și Chris Martin (Coldplay) sunt intervievați, reflectând asupra experienței lor la Rockfield. Documentarul este regizat de Hannah Berryman și a fost deja prezentat la SXSW și la alte festivaluri de film. Compania Abramorama a câștigat drepturile de distribuție a filmului și îl va lansa direct către consumator înainte de a ajunge pe alte platforme digitale.

"Dintr-un anumit punct de vedere, filmul este despre dinamica trupelor și profunzimea înregistrărilor de acel tip, ceea ce, cu tehnologia de astăzi, este în declin. Această intensitate aproape a despărțit unele trupe, dar a și produs piese care au rezistat testului timpului și publicul poate auzi tot ce s-a întâmplat la această fermă izolată", a declarat regizoarea Hannah Berryman.

https://www.instagram.com/p/CCyrdt_gXYJ/

Studioul Rockfield este cunoscut mai ales pentru fermele sale și a fost înființat de doi frați, Kingsley și Charles Ward, care visau să facă muzică în timp ce mulgeau vacile. Într-un final, cei doi au transformat ferma familiei într-un studio funcțional, iar locația rurală și izolată i-a cucerit pe artiștii care căutau un mediu de lucru liniștitor.

Trailer "Rockfield: The Studio on the Farm":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending