Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Ovidiu Anton prezintă la "Românii au talent" show-ul pregătit pentru Eurovision

Pe 13 mai, Ovidiu Anton va urca pe scena emisiunii ”Românii au talent”. Acesta va prezenta publicului show-ul pe care îl pegătise pentru finala Eurovision de la Stockholm.
Ovidiu Anton cântă la ”Românii au talent”

 Ovidiu Anton este unul dintre invitații speciali ai celei de-a treia semifinale ”Românii au talent”. Câștigătorul Selecției Naționale Eurovision, rămas în afara competiției în urma excluderii serviciului public de televiziune din EBU, va avea ocazia de a prezenta publicului din țară show-ul pe care îl pregătise pentru Stockholm.

”Dragi prieteni, VINERI ne vedem la Românii au talent!

Sunt foarte fericit pentru invitația de a cânta pe scena celui mai mare show de televiziune de la noi, ”Romanii au talent”. Le mulțumesc încă o dată tuturor românilor pentru că au fost alături de mine în toată aceasta perioadă și m-au susținut. Dovezile lor de solidaritate m-au făcut să trec mai ușor peste cele întamplate și m-au motivat să continui. Pentru asta, îmi doresc să le prezint mâine show-ul la care am muncit în ultimele luni împreună cu echipa mea și să le transmit mesajul puternic al piesei Moment of Silence. Pentru mine, Românii au talent reprezintă cea mai bună ocazie de a prezenta românilor un show de nivelul celui pe care l-aș fi avut pe scena muzicii europene”, a scris Ovidiu Anton pe pagina sa de Facebook.

Emisiunea în care va fi invitat Ovidiu va avea loc pe 13 mai, de la ora 20:30.

Deși s-au făcut mai multe încercări de a rezolva problema participării României la Eurovision, inclusiv o petiție ce depășise 20.000 de semnături, orice alternativă a fost exclusă de Directorul General al EBU.

”Nu există nicio soluție pentru participarea României în acest an. Ne pare rău pentru faptul ca lui Ovidiu Anton nu îi mai este permis să cânte la Stockholm, cu atât mai mult cu cât cunoaștem înțelesul și sensul din spatele piesei sale“, a răspuns Ingrid Deltenre, Directorul General al EBU, într-o scrisoare adresată conducerii PRO TV.

Citește mai multe despre Ovidiu Anton
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake și Anna Kendrick cântă "True Colors" (cover Cyndi Lauper) - LIVE VIDEO

Înaintea premierei filmului de animație ”Trolls” la Cannes Film Festival, Justin Timberlake și Anna Kendrick au susținut un moment live...

Închide