Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

OneRepublic - "Wherever I Go", live la Jimmy Fallon - VIDEO

OneRepublic a interpretat live în emisiunea lui Jimmy Fallon noul single "Wherever I Go". Melodia se va regăsi pe următorul album de studio al formației.

Publicat

pe

OneRepublic - Wherever I Go (Live la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon)
OneRepublic - Wherever I Go (Live la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon)

La 3 ani de la înregistrarea discului ”Native”, OneRepublic revine cu primul single de pe un nou album. Melodia se numește "Wherever I Go" și are, conform trupei, o abordare ”nouă, modernă, diferită de tot ce a fost lansat până acum”. Într-un interviu acordat recent, solistul Ryan Tedder mărturisea că sound-ul noii piese are influențe din muzica lui Sigur Ros și a lui Miike Snow.

”Sunt un fan al lui Miike Snow de multă vreme, așa că probabil veți auzi ceva din sound-ul lui în linia melodică a piesei - în plus, cele mai înalte note pe care le-am atins în viața mea sunt pe noul album.”

Single-ul "Wherever I Go" este compus de Ryan Tedder împreună cu Noel Zancanella și Brent Kutzle. Melodia a fost interpretată live în premieră la The Voice US, recent fiind promovată și la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Înregistrarea momentului poate fi urmărită mai jos.

OneRepublic - "Wherever I Go", live la Jimmy Fallon - VIDEO

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică. Interesul caselor de discuri nu a întârziat să apară, într-un final trupa alegând să semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivându-și astfel și formula: Tedder la voce, Filkins la chitară și backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas și violoncel, iar Drew Brown la chitară. Din păcate acest parteneriat s-a încheiat mai repede decât fusese preconizat, albumul programat să iasă în vara anului 2006 fiind anulat cu doar două luni inainte de lansare. Debutul discografic a avut loc un an mai târziu, în 2007, materialul ”Dreaming Out Loud” având de această dată sprijinul Interscope Records. De aici până la succesul internațional nu a mai fost decât un singur pas.

OneRepublic a concertat pentru prima oară în România pe 4 iunie 2015. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane.

Comentează

Trending