Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Noul documentar despre Oasis se va numi „Supersonic”

Regizorii filmului „Amy”, nominalizat la Oscar în 2015, lucrează la un nou documentar despre trupa ”Oasis”. Producția se va numi „Supersonic”, titlul fiind inspirat din cântecul de debut al formației.
Oasis

Un nou documentar despre trupa Oasis este în plan, iar titlul acestuia va fi „Supersonic”. Filmul ar trebui să apară în cinematografe în octombrie, iar numele său a fost inspirat din cântecul de debut al formației - „Supersonic”, lansat în 1994.

Documentarul va cuprinde materiale și interviuri nedifuzate din arhiva trupei Oasis, iar povestea va porni fix din momentul în care Liam și Noel Gallagher au început să facă muzică împreună.

„Dragostea, vibe-ul, pasiunea, furia, fericirea care au venit din mulțime ca de nicăieri... asta a însemnat Oasis” a povestit Noel Gallagher.

„Supersonic” va fi produs de aceeași echipă care s-a ocupat de documentarul „Amy”, despre viața lui Amy Winehouse. Filmul care a fost nominalizat la Oscar în 2015, a fost regizat de James Gay Rees, Asif Kapadia și Mat Whitecross.

Trupa Oasis s-a despărțit în 2009, însă există zvonuri în continuare, care vorbesc despre o posibilă reunire. În 2015, Noel a declarat că trupa nu va cânta la Festivalul Glastonbury, pentru că organizatorii nu ar plăti suficient.

Citește mai multe despre Oasis
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jamala din Ucraina a câștigat Eurovision 2016 cu piesa "1944" - VIDEO

Trofeul Eurovision 2016 a fost câștigat de reprezentanta Ucrainei, Jamala. Artista a interpretat o piesă cu mesaj politic, intitulată "1944",...

Închide