Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Noul documentar despre Oasis se va numi „Supersonic”

Regizorii filmului „Amy”, nominalizat la Oscar în 2015, lucrează la un nou documentar despre trupa ”Oasis”. Producția se va numi „Supersonic”, titlul fiind inspirat din cântecul de debut al formației.

Publicat

pe

Oasis
Oasis

Un nou documentar despre trupa Oasis este în plan, iar titlul acestuia va fi „Supersonic”. Filmul ar trebui să apară în cinematografe în octombrie, iar numele său a fost inspirat din cântecul de debut al formației - „Supersonic”, lansat în 1994.

Documentarul va cuprinde materiale și interviuri nedifuzate din arhiva trupei Oasis, iar povestea va porni fix din momentul în care Liam și Noel Gallagher au început să facă muzică împreună.

„Dragostea, vibe-ul, pasiunea, furia, fericirea care au venit din mulțime ca de nicăieri... asta a însemnat Oasis” a povestit Noel Gallagher.

„Supersonic” va fi produs de aceeași echipă care s-a ocupat de documentarul „Amy”, despre viața lui Amy Winehouse. Filmul care a fost nominalizat la Oscar în 2015, a fost regizat de James Gay Rees, Asif Kapadia și Mat Whitecross.

Trupa Oasis s-a despărțit în 2009, însă există zvonuri în continuare, care vorbesc despre o posibilă reunire. În 2015, Noel a declarat că trupa nu va cânta la Festivalul Glastonbury, pentru că organizatorii nu ar plăti suficient.

Trending