Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Noul documentar despre Oasis se va numi „Supersonic”

Regizorii filmului „Amy”, nominalizat la Oscar în 2015, lucrează la un nou documentar despre trupa ”Oasis”. Producția se va numi „Supersonic”, titlul fiind inspirat din cântecul de debut al formației.
Oasis

Un nou documentar despre trupa Oasis este în plan, iar titlul acestuia va fi „Supersonic”. Filmul ar trebui să apară în cinematografe în octombrie, iar numele său a fost inspirat din cântecul de debut al formației - „Supersonic”, lansat în 1994.

Documentarul va cuprinde materiale și interviuri nedifuzate din arhiva trupei Oasis, iar povestea va porni fix din momentul în care Liam și Noel Gallagher au început să facă muzică împreună.

„Dragostea, vibe-ul, pasiunea, furia, fericirea care au venit din mulțime ca de nicăieri... asta a însemnat Oasis” a povestit Noel Gallagher.

„Supersonic” va fi produs de aceeași echipă care s-a ocupat de documentarul „Amy”, despre viața lui Amy Winehouse. Filmul care a fost nominalizat la Oscar în 2015, a fost regizat de James Gay Rees, Asif Kapadia și Mat Whitecross.

Trupa Oasis s-a despărțit în 2009, însă există zvonuri în continuare, care vorbesc despre o posibilă reunire. În 2015, Noel a declarat că trupa nu va cânta la Festivalul Glastonbury, pentru că organizatorii nu ar plăti suficient.

Citește mai multe despre Oasis
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jamala din Ucraina a câștigat Eurovision 2016 cu piesa "1944" - VIDEO

Trofeul Eurovision 2016 a fost câștigat de reprezentanta Ucrainei, Jamala. Artista a interpretat o piesă cu mesaj politic, intitulată "1944",...

Închide