Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album al lui Noel Gallagher va fi „distractiv”

Producătorul David Holmes a declarat că noul album al lui Noel Gallagher va fi unul „distractiv” și că va fi lansat în descursul acestui an. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Noel Gallagher
Noel Gallagher

Noul album al lui fostului chitarist Oasis, Noel Gallagher, a fost descris de către producătorul David Holmes ca fiind unul „distractiv”. Gallagher a lansat „Chasing Yesterday” în februarie 2015, fiind al doilea album realizat cu trupa sa, High Flying Birds. Momentan, artistul se află la jumătatea lucrărilor pentru noul album pe care speră să-l lanseze în decursul acestui an. Producătorul și muzicianul electro, David Holmes, a afirmat că oamenii vor fi surprinși de noul material și de starea de bine pe care o vor resimți când îl vor asculta.

„Va fi foarte bun. Ne apropiem de capăt, avem deja cinci piese. Oamenii vor fi de-a dreptul surprinși. Cred că oamenii îl iubesc pe Noel și sunt disperați după el și după rezultatul pe care îl așteaptă cu acest album - o mare parte din muzica lui Noel este un pic mid-tempo. Asta este chiar distractivă. Nu pot să spun cum sună, e albumul lui, iar eu doar îl ajut să realizeze un mod diferit de a lucra. Va trebui să așteptăm și să vedem. Este un chitarist briliant. Are două urechi geniale.”, declară David Holmes pentru Gigwise

Chasing Yesterday” a fost lansat pe piață pe 2 martie 2015 și a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart și pe locul 8 în US Top Rock Albums (Billboard). În Marea Britanie, discul a fost certificat cu aur. Compozițiile incluse pe acest disc au fost compuse și produse de Noel Gallagher, aceasta fiind o premieră pentru fostul membru Oasis.

Comentează

Trending