Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Nick Cave pregătește un film și un nou album

Fanii trupei Nick Cave & The Bad Seeds se vor bucura în curând de un nou album, dar și de un film, a cărui coloană sonoră va conține piesele formației.

Publicat

pe

Trupa Nick Cave & The Bad Seeds pregătește un nou album pentru anul acesta, dar și un film care va avea premiera pe 8 septembrie și care va conține piese recente ale formației. Artistul a declarat că toate cântecele de pe noul material discografic vor putea fi ascultate în film și că acestea nu vor fi lansate separat.

„Intimitatea albumului va fi reflectată chiar de film, care va fi realizat în variantele alb-negru, color și 3D. Ideea noastră este de a crea o experiență captivantă, dar și elegantă, care să te cucerească pe moment și pe care să ți-o reamintești mai târziu” a declarat Nick Cave.

În 2013, Nick Cave a lansat alături de The Bad Seeds, albumul „Push the Sky Away” și o colecție de concerte pe DVD. Între timp trupa a luat o pauză, iar în această perioadă Nick Cave s-a dedicat scrisului și a publicat cartea „The Sick Bag Song”. Materialul a fost scris în original de mână, pe pungile pentru vomă din avion.

Cel mai recent cântec lansat de Nick Cave & The Bad Seeds este „Give US a Kiss”, din 2014, care a fost inclus pe coloana sonoră a filmului „20,000 Days on Earth”.

Trending