Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Nadir a lansat single-ul "Mă întreabă sufletul" - AUDIO

Nadir începe vara cu ritmuri orientale şi lansează un nou single "Mă întreabă sufletul". Piesa a fost compusă de Randi şi vorbeşte despre momentele în care iubirea ne face să ne simţim mai liberi.

Nadir a lansat single-ul "Mă întreabă sufletul", o piesă cu influenţe orientale. Cântecul, care a fost compus de Randi, vorbeşte despre momentele în care iubirea eliberează sufletul.

"Îmi doresc să văd oamenii zâmbind şi dansând pe ritmurile piesei mele. În definitiv, rolul muzicii este să ne facă să ne simţim bine, să ne deconectăm de realitate măcar pentru câteva clipe. Şi asta încerc să transmit prin muzica mea", declară Nadir.

Nadir este un artist în plină ascensiune, care a cucerit publicul cu piese solo, dar şi colaborări cu artişti consacraţi, precum Loredana Groza şi Randi. De asemenea, piesele lansate în cadrul proiectului Havana au cucerit topurile din România şi din străinătate. Pe lângă voce, pe care Nadir spune că a moştenit-o de la tatăl său, artistul a demonstrat că are şi veleităţi actoriceşti. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Nadir a dat dovadă de versatilitate şi s-a transpus cu usurinţă în pielea unor personaje atât de sex masculin cât şi de sex feminin, precum Steven Taylor, Gică Petrescu, Andra şi mulţi alţii.

Citește mai multe despre Nadir
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MANOWAR a anunțat primele concerte din cadrul turneului de adio

Manowar va începe turneul ”The Final Battle” în Germania. Trupa a anunțat primele concerte, promițând fanilor o experiență de neuitat.

Închide