Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Nadir a lansat single-ul "Mă întreabă sufletul" - AUDIO

Nadir începe vara cu ritmuri orientale şi lansează un nou single "Mă întreabă sufletul". Piesa a fost compusă de Randi şi vorbeşte despre momentele în care iubirea ne face să ne simţim mai liberi.

Nadir a lansat single-ul "Mă întreabă sufletul", o piesă cu influenţe orientale. Cântecul, care a fost compus de Randi, vorbeşte despre momentele în care iubirea eliberează sufletul.

"Îmi doresc să văd oamenii zâmbind şi dansând pe ritmurile piesei mele. În definitiv, rolul muzicii este să ne facă să ne simţim bine, să ne deconectăm de realitate măcar pentru câteva clipe. Şi asta încerc să transmit prin muzica mea", declară Nadir.

Nadir este un artist în plină ascensiune, care a cucerit publicul cu piese solo, dar şi colaborări cu artişti consacraţi, precum Loredana Groza şi Randi. De asemenea, piesele lansate în cadrul proiectului Havana au cucerit topurile din România şi din străinătate. Pe lângă voce, pe care Nadir spune că a moştenit-o de la tatăl său, artistul a demonstrat că are şi veleităţi actoriceşti. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Nadir a dat dovadă de versatilitate şi s-a transpus cu usurinţă în pielea unor personaje atât de sex masculin cât şi de sex feminin, precum Steven Taylor, Gică Petrescu, Andra şi mulţi alţii.

Citește mai multe despre Nadir
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MANOWAR a anunțat primele concerte din cadrul turneului de adio

Manowar va începe turneul ”The Final Battle” în Germania. Trupa a anunțat primele concerte, promițând fanilor o experiență de neuitat.

Închide