Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Nadir a lansat single-ul "Mă întreabă sufletul" - AUDIO

Nadir începe vara cu ritmuri orientale şi lansează un nou single "Mă întreabă sufletul". Piesa a fost compusă de Randi şi vorbeşte despre momentele în care iubirea ne face să ne simţim mai liberi.

Nadir a lansat single-ul "Mă întreabă sufletul", o piesă cu influenţe orientale. Cântecul, care a fost compus de Randi, vorbeşte despre momentele în care iubirea eliberează sufletul.

"Îmi doresc să văd oamenii zâmbind şi dansând pe ritmurile piesei mele. În definitiv, rolul muzicii este să ne facă să ne simţim bine, să ne deconectăm de realitate măcar pentru câteva clipe. Şi asta încerc să transmit prin muzica mea", declară Nadir.

Nadir este un artist în plină ascensiune, care a cucerit publicul cu piese solo, dar şi colaborări cu artişti consacraţi, precum Loredana Groza şi Randi. De asemenea, piesele lansate în cadrul proiectului Havana au cucerit topurile din România şi din străinătate. Pe lângă voce, pe care Nadir spune că a moştenit-o de la tatăl său, artistul a demonstrat că are şi veleităţi actoriceşti. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Nadir a dat dovadă de versatilitate şi s-a transpus cu usurinţă în pielea unor personaje atât de sex masculin cât şi de sex feminin, precum Steven Taylor, Gică Petrescu, Andra şi mulţi alţii.

Citește mai multe despre Nadir
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MANOWAR a anunțat primele concerte din cadrul turneului de adio

Manowar va începe turneul ”The Final Battle” în Germania. Trupa a anunțat primele concerte, promițând fanilor o experiență de neuitat.

Închide