Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Moby a lansat un album inspirat de practicile yoga - AUDIO

În ultima perioadă, Moby a adoptat un stil de viață sănătos și s-a apucat de scris, publicând o carte autobiografică. Muzica rămâne în continuare pasiunea artistului, drept dovadă fiind cel mai recent album al său inspirat de practicile yoga.

După o pauză de câțiva ani, Moby a revenit în atenția publicului cu un nou album de 11 piese - „Long Ambients1: Calm. Sleep”, inspirat din practicile yoga. Artistul a declarat că materialul poate fi ascultat pentru meditație și relaxare, deoarece conține sunete ambientale cu un volum redus. Noul album „Long Ambients1: Calm. Sleep” poate fi descărcat gratuit de pe site-ul oficial al lui Moby.

Atunci când nu se află în studio, artistul promovează tehnicile unui stil de viață sănătos, urmează diete vegane și apără drepturile animalelor.  Prin lansarea celui mai recent material discografic, Moby dorește să evidențieze rolul meditației în crearea unei vieți echilibrate.

La începutului lunii mai,  Moby a lansat o autobiografie, numită „Porcelain”, în care povestește perioada de dinainte de deveni cunoscut, când era un simplu creștin care cânta într-o fabrică veche, până în momentul în care cunoaște faima și cade în patima alcoolului.

Citește mai multe despre Moby
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia a lansat cea de-a 4-a parte a concertului "Welcome To Deliria" - VIDEO

Delia a lansat online cea de-a 4-a parte a concertului "Welcome to Deliria", susținut la Sala Palatului la începutul lunii...

Închide