Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Mesajul lui Alice Cooper înaintea concertului Hollywood Vampires - VIDEO

Alice Cooper a înregistrat un mesaj video înaintea concertului Hollywood Vampires de la București. Muzicianul va concerta la Romexpo pe 6 iunie alături de Johnny Depp și Joe Perry.
Alice Cooper transmite un mesaj publicului din România înaintea concertului din România

Alice Cooper transmite un mesaj publicului din România înaintea concertului din România

Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry vor vizita România pentru prima oară pe 6 iunie 2016. Reuniți sub numele de Hollywood Vampires, cei trei vor prezenta publicului din București un playlist inedit, format din coveruri după nume legendare, precum Jimi Hendrix și The Doors, dar și piese proprii. Evenimentul va avea loc în parcarea C de la Romexpo, România fiind singura țară din estul Europei inclusă în turneul formației.

În așteptarea concertului Hollywood Vampires, Alice Cooper a transmis un mesaj video publicului din România. Înregistrarea poate fi urmărită mai jos.

 VIDEO: Mesajul lui Alice Cooper înaintea concertului Hollywood Vampires

Artist de excepție, cu o contribuție majoră în istoria rock-ului, Alice Cooper este creditat pentru inventarea shock rock-ului, caracterizat prin elemente vizuale de impact, inspirate din universul vodevil. Alice Cooper este și cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

În urmă cu 3 ani, Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp și Joe Perry, s-au întâlnit și au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veșnic grație moștenirii culturale și muzicale pe care au lăsat-o.

În deschidere, vom avea parte de un show inedit, special pregătit pentru această ocazie, al formației Robin and the Backstabbbers.

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona la preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Citește mai multe despre Alice CooperHollywood VampiresJoe PerryJohnny Depp
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul documentar despre Oasis se va numi „Supersonic”

Regizorii filmului „Amy”, nominalizat la Oscar în 2015, lucrează la un nou documentar despre trupa ”Oasis”. Producția se va numi...

Închide