Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Mesajul lui Alice Cooper înaintea concertului Hollywood Vampires - VIDEO

Alice Cooper a înregistrat un mesaj video înaintea concertului Hollywood Vampires de la București. Muzicianul va concerta la Romexpo pe 6 iunie alături de Johnny Depp și Joe Perry.
Alice Cooper transmite un mesaj publicului din România înaintea concertului din România

Alice Cooper transmite un mesaj publicului din România înaintea concertului din România

Urmărește-ne pe

Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry vor vizita România pentru prima oară pe 6 iunie 2016. Reuniți sub numele de Hollywood Vampires, cei trei vor prezenta publicului din București un playlist inedit, format din coveruri după nume legendare, precum Jimi Hendrix și The Doors, dar și piese proprii. Evenimentul va avea loc în parcarea C de la Romexpo, România fiind singura țară din estul Europei inclusă în turneul formației.

În așteptarea concertului Hollywood Vampires, Alice Cooper a transmis un mesaj video publicului din România. Înregistrarea poate fi urmărită mai jos.

 VIDEO: Mesajul lui Alice Cooper înaintea concertului Hollywood Vampires

Artist de excepție, cu o contribuție majoră în istoria rock-ului, Alice Cooper este creditat pentru inventarea shock rock-ului, caracterizat prin elemente vizuale de impact, inspirate din universul vodevil. Alice Cooper este și cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

În urmă cu 3 ani, Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp și Joe Perry, s-au întâlnit și au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veșnic grație moștenirii culturale și muzicale pe care au lăsat-o.

În deschidere, vom avea parte de un show inedit, special pregătit pentru această ocazie, al formației Robin and the Backstabbbers.

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona la preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Citește mai multe despre Alice CooperHollywood VampiresJoe PerryJohnny Depp
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul documentar despre Oasis se va numi „Supersonic”

Regizorii filmului „Amy”, nominalizat la Oscar în 2015, lucrează la un nou documentar despre trupa ”Oasis”. Producția se va numi...

Închide