Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mesajul lui Alice Cooper înaintea concertului Hollywood Vampires - VIDEO

Alice Cooper a înregistrat un mesaj video înaintea concertului Hollywood Vampires de la București. Muzicianul va concerta la Romexpo pe 6 iunie alături de Johnny Depp și Joe Perry.

Publicat

pe

Alice Cooper transmite un mesaj publicului din România înaintea concertului din România
Alice Cooper transmite un mesaj publicului din România înaintea concertului din România

Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry vor vizita România pentru prima oară pe 6 iunie 2016. Reuniți sub numele de Hollywood Vampires, cei trei vor prezenta publicului din București un playlist inedit, format din coveruri după nume legendare, precum Jimi Hendrix și The Doors, dar și piese proprii. Evenimentul va avea loc în parcarea C de la Romexpo, România fiind singura țară din estul Europei inclusă în turneul formației.

În așteptarea concertului Hollywood Vampires, Alice Cooper a transmis un mesaj video publicului din România. Înregistrarea poate fi urmărită mai jos.

 VIDEO: Mesajul lui Alice Cooper înaintea concertului Hollywood Vampires

Artist de excepție, cu o contribuție majoră în istoria rock-ului, Alice Cooper este creditat pentru inventarea shock rock-ului, caracterizat prin elemente vizuale de impact, inspirate din universul vodevil. Alice Cooper este și cel care a dat numele supergrupului, The Hollywood Vampires, după clubul exclusivist al anilor ’70 din Los Angeles în care activitatea principală era consumul de băuturi alcoolice. Din acest grup select au facut parte Ringo Starr & John Lennon (The Beatles), Keith Moon (The Who), Jim Morrison (The Doors), Jimi Hendrix, Mickey Dolenz sau Harry Nilsson.

În urmă cu 3 ani, Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp și Joe Perry, s-au întâlnit și au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veșnic grație moștenirii culturale și muzicale pe care au lăsat-o.

În deschidere, vom avea parte de un show inedit, special pregătit pentru această ocazie, al formației Robin and the Backstabbbers.

Biletele pentru concertul Hollywood Vampires se pot achiziţiona la preţuri cuprinse între 169 lei şi 459 lei.

Comentează

Trending