Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

MANOWAR a anunțat primele concerte din cadrul turneului de adio

Manowar va începe turneul ”The Final Battle” în Germania. Trupa a anunțat primele concerte, promițând fanilor o experiență de neuitat.
Eric Adams, solistul MANOWAR la OST Fest 2012

Eric Adams, solistul MANOWAR la OST Fest 2012

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook, Manowar indica în urmă cu câteva zile faptul că următorul turneu va fi ultimul din cariera trupei.

“Mesaj către toţi fanii Manowar

Turneul ‘Gods And Kings’ a fost un moment de pionierat în cariera noastră. Totul a fost magnific: scena, sunetul, efectele video şi voi, fanii noştri!

După un astfel de turneu extraordinar a fost clar pentru noi că următorul trebuie să fie şi mai grandios şi să depăşească tot ce am făcut până acum; să fie împlinirea visului oricărui fan Manowar. Atunci va fi momentul suprem pentru a spune “Mulţumim!” şi “Adio!””, scria formația.

Între timp, Manowar a publicat un nou mesaj, prin care anunță primele date ale turneului The Final Battle, promițând fanilor un show de neuitat.

“Vom porni în The Final Battle aşa cum am făcut în întreaga noastră carieră: vom da TOTUL pentru fanii noştri! Victoria este a noastră, dar gloria este a legiunilor noastre de Fani!” a spus Joey DeMaio.

The Final Battle World Tour 2017 – Primele date confirmate:

  • Vineri, 24 noiembrie 2017 – Zenith – Munchen, Germania
  • Luni, 27 noiembrie 2017 – Messehalle – Erfurt, Germania
  • Marţi 28 noiembrie 2017 – Tempodrom – Berlin, Germania
  • Vineri 1 decembrie 2017 – Grugahalle – Essen, Germany
  • Duminică 3 decembrie 2017 – Sparkassen Arena – Kiel, Germania
  • Marţi 5 decembrie 2017 – Palladium – Koln, Germania
  • Vineri 8 decembrie 2017 – Jahrhunderthalle – Frankfurt/Main, Germania
  • Marţi 12 decembrie 2017 – Arena Trier – Trier, Germania
  • Vineri 15 decembrie 2017 – Porsche Arena – Stuttgart, Germania

Cu o durată de peste două ore și un setlist compus din hituri, The Final Battle World Tour va fi o experienţă unică în viaţa unui fan Manowar.

Manowar ar fi trebuit să susțină anul acesta două concerte în România. Pe 19 februarie ar fi trebuit să cânte la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar pe 21 februarie 2016 la Romexpo, în Bucureşti. Cele două evenimente au fost, însă, anulate, formația acuzând nerespectarea unor obligații financiare din partea promoterului local.

Cel mai recent concert Manowar în România datează din vara lui 2012. Acesta s-a desfășurat în cadrul OSTFest.

Citește mai multe despre Manowar
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia a lansat ultima parte a concertului "Welcome to Deliria" - VIDEO

Delia a lansat ultima parte a concertului "Welcome to Deliria", susținut la Sala Palatului la începutul lunii aprilie. Fanii artistei...

Închide