Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Linkin Park va include colaborări - VIDEO

Linkin Park lucrează la un nou album de studio, cel de-al 7-lea din carieră. Pentru a ține fanii în suspans, trupa a publicat pe YouTube un clip din studioul de înregistrări, care oferă detalii cu privire la stadiul în care se află discul, precum și faptul că acesta va include colaborări.

Publicat

pe

Linkin Park
Linkin Park

În urmă cu câteva luni, Linkin Park confirma lansarea unui nou album în 2016. Trupa a început să lucreze la acest disc încă din iulie 2015, când Mike Shinoda anunța că primele idei începuseră a prinde contur. Ceva mai târziu, în ianuarie 2016, Mike a dezvăluit că trupa a intrat în studio și că este mulțumită de primele sesiuni de înregistrări

"Lucrurile merg foarte bine. Va fi lansat ceva mai târziu... Cel mai probabil, în cea de-a doua parte a anului, cred."

Tot atunci, Mike oferea și câteva detalii cu privire la stadiul în care se află piesele.

"Avem câteva piese în lucru. În momentul de față sunt doar cuvinte și linii melodice. Cred că toată lumea e destul de mulțumită de felul în care decurg înregistrările. Brad (chitaristul) și Chester (solistul) au venit cu foarte multe idei...simt că e un început foarte bun. Nu am avem încă titluri pentru piese sau chestii de genul ăsta...sunt mai mult părți de voce, pian și chitară - chitară acustică - și câteva sample-uri. Chiar dacă lucrurile sunt încă într-un stadiu incipient, cred că suntem cu toții foarte fericiți și entuziasmați de sensul spre care se îndreaptă totul.”

Recent, Linkin Park a publicat pe YouTube un clip din studio ce oferă noi detalii cu privire la evoluția înregistrărilor pentru album.

”Pe măsură ce înaintăm, veți vedea că vom avea multe layere, poate prea multe...Trebuie să importăm ce am înregistrat eu, Joe, colaboratorii”, spune Mike Shinoda în înregistrare.

Deducem, astfel, că pe noul album vor fi incluse colaborări. Tot din acest clip, aflăm că piesele încep să intre în zona de producție.

VIDEO: Stadiul noilor piese Linkin Park, mai 2016

Albumul precedent al trupei,„The Hunting Party”, a fost lansat în iunie 2014. Cu un sound care îmbină cei 18 ani de istorie a trupei, mai zgomotos și mult mai puternic, discul a ajuns NumberOne pe iTunes în 67 de țări. Pe disc au fost invitați: Tom Morello și Daron Malakian din System of a Down și Page Hamilton din trupa Helmet. Discul a fost primul produs de membrii formației, Mike Shinoda și Brad Delson, trupa renunțând de această dată la colaborarea cu Rick Rubin.

Trending