Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kesha a lansat un nou single împreună cu Zedd - AUDIO

După ce a fost abuzată sexual de producătorul ei, Kesha a intentat proces casei de discuri Sony, iar cariera ei muzicală a luat o pauză. Însă acum artista revine în atenţia ascultătorilor cu o nouă piesă "True Colors", înregistrată în colaborare cu Zedd.

Publicat

pe

│ FOTO: www.vulture.com

După o lungă pauză, Kesha revine în atenţia ascultătorilor cu piesa "True Colors", înregistrată în colaborare cu Zedd. Single-ul este un cover după un cântec de-al lui Zedd, lansat în 2015.

Cei doi artişti au cântat piesa împreună pentru prima dată, la festivalul Coachella, iar acum urmează să lanseze şi un videoclip pentru aceasta.

“Acesta e mai mult decât o simplă melodie, e o declaraţie a adevărului meu” a afirmat Kesha cu privire la melodia lansată alături de Zedd.

Zedd feat Kesha - True Colors

În ultimele luni, Kesha a fost implicată într-un proces pe care l-a intentat împotriva producătorului Dr Luke, aceasta acuzându-l de abuz sexual. La începutul lunii aprilie, artista a pierdut procesul, prin care îşi dorea întreruperea contractului semnat cu Dr Luke şi casa de discuri Sony. În urma deciziei luată de juraţi, reprezentanţii Sony au declarat că nu o vor obliga pe Kesha să lucreze exclusiv cu Dr Luke, dându-i libertatea de a colabora şi cu alţi producători din interiorul casei de discuri.

Comentează

Trending