Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Kesha a lansat un nou single împreună cu Zedd - AUDIO

După ce a fost abuzată sexual de producătorul ei, Kesha a intentat proces casei de discuri Sony, iar cariera ei muzicală a luat o pauză. Însă acum artista revine în atenţia ascultătorilor cu o nouă piesă "True Colors", înregistrată în colaborare cu Zedd.

După o lungă pauză, Kesha revine în atenţia ascultătorilor cu piesa "True Colors", înregistrată în colaborare cu Zedd. Single-ul este un cover după un cântec de-al lui Zedd, lansat în 2015.

Cei doi artişti au cântat piesa împreună pentru prima dată, la festivalul Coachella, iar acum urmează să lanseze şi un videoclip pentru aceasta.

“Acesta e mai mult decât o simplă melodie, e o declaraţie a adevărului meu” a afirmat Kesha cu privire la melodia lansată alături de Zedd.

Zedd feat Kesha - True Colors

În ultimele luni, Kesha a fost implicată într-un proces pe care l-a intentat împotriva producătorului Dr Luke, aceasta acuzându-l de abuz sexual. La începutul lunii aprilie, artista a pierdut procesul, prin care îşi dorea întreruperea contractului semnat cu Dr Luke şi casa de discuri Sony. În urma deciziei luată de juraţi, reprezentanţii Sony au declarat că nu o vor obliga pe Kesha să lucreze exclusiv cu Dr Luke, dându-i libertatea de a colabora şi cu alţi producători din interiorul casei de discuri.

Citește mai multe despre KeshaZedd
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sergiu şi Andrei parodiază piesa "Sub pielea mea" alături de Carla's Dreams, BRomania şi Antonia

Sergiu și Andrei de la Kiss FM ne povestesc cine este #eroina lor în parodia piesei "Sub pielea mea". La...

Închide