Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Justin Timberlake lansează piesa "Can't Stop The Feeling"

Noul single al lui Justin Timberlake se numește "Can't Stop The Feeling" și va fi inclus pe cel de-al 5-lea album de studio, așteptat pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake

După diverse proiecte cinematografice, Justin Timberlake revine la prima sa iubire (evident, muzica). Artistul va lansa vineri, 6 mai, un nou single, intitulat "Can't Stop The Feeling". Piesa va fi inclusă pe cel de-al 5-lea album de studio al artistului, la care Justin a lucrat împreună cu Timbaland și Pharrell Williams.

Zvonuri apărute online ar indica faptul că noul single "Can't Stop The Feeling" a fost compus pentru coloana sonoră a filmului de animație ”Trolls”. Deși acest detaliu nu a fost încă confirmat de artist, informația ar putea avea un sâmbure de adevăr, considerând faptul că Justin Timberlake este implicat în acest proiect, dând voce unuia dintre personajele centrale, respectiv Branch. Animația în discuție este produsă de Dreamworks și va apărea în cinematografe în luna noiembrie. Din distribuția filmului fac parte și Anna Kendrick și Zooey Deschanel.

VIDEO: ”Trolls” - Trailer

În 2013, Justin Timberlake a lansat două albume de studio: ”The 20/20 Experience Part 1” și ”The 20/20 Experience Part 2”. Ambele discuri s-au plasat pe prima poziție în topul US Billboard 200, fiind certificate cu platină în Statele Unite pentru vânzări ce au depășit pragul de un milion de exemplare. La nivel global, cele două materiale discografice s-au vândut în peste 6 milioane de copii, compilația ”The 20/20 Experience” primind și o nominalizare la Grammy, în categoria ”Best Pop Vocal Album”. Pe aceste albume se regăsesc hituri precum "Suit & Tie", "Mirrors", "Take Back the Night" și ”TKO”, pe care publicul din România le-a putut asculta și pe posturile de radio din țară.

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending