Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Justin Timberlake și Anna Kendrick cântă "True Colors" (cover Cyndi Lauper) - LIVE VIDEO

Înaintea premierei filmului de animație ”Trolls” la Cannes Film Festival, Justin Timberlake și Anna Kendrick au susținut un moment live special. Cei doi au interpretat un cover acustic al piesei "True Colors", din repertoriul lui Cyndi Lauper.

Publicat

pe

Anna Kendrick și Justin Timberlake cântând ”True Colors”
Anna Kendrick și Justin Timberlake cântând ”True Colors”

Justin Timberlake și colega sa din filmul de animație ”Trolls”, Anna Kendrick, au oferit publicului prezent la Cannes un moment live surpriză. Înainte de a păși pe covorul roșu al prestigiosului festival, cei doi au deschis un eveniment special în cadrul căruia au fost difuzate doar 25 de minute din pelicula în care sunt distribuiți.

Pentru a face ca evenimentul să fie unul memorabil pentru public, Justin și Anna au cântat live o versiune acustică a unuia dintre hiturile lui Cyndi Lauper, "True Colors". Momentul a fost unul intim și încărcat de emoție, vocile celor doi completându-se reciproc.

Justin Timberlake și Anna Kendrick - "True Colors" (cover Cyndi Lauper) - LIVE VIDEO

Justin Timberlake a compus și soundtrack-ul filmului ”Trolls”, ”Can't Stop The Feeling". Melodia s-a plasat pe prima poziție în topul iTunes încă de la lansare, readucându-l pe Justin Timberlake în atenția fanilor de pretutindeni.

Pentru videoclipul piesei ”Can't Stop The Feeling", artistul a renunțat la abordarea clasică de promovare, prin care se inserau secvențe din film în videoclip, și a optat pentru un vizual mai orientat către accentuarea beat-ului melodiei. În clip apar, totuși, colegi din distribuția filmului ”Trolls”, cum ar fi Anna Kendrick, Gwen Stefani și James Corden. Animația ”Trolls”, produsă de Dreamworks, va apărea în cinematografe pe 4 noiembrie 2016.

Pe 14 mai, Justin Timberlake va marca o premieră în istoria Eurovision. Artistul va interpreta în finală piesa ”Can't Stop The Feeling", acesta fiind primul live al unui star internațional din afara concursului pe scena evenimentului. Mai mult decât atât, finala Eurovision Song Contest va fi transmisă și în SUA.

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending