Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Jared Leto speră ca un nou album 30 Seconds to Mars să fie lansat foarte curând - VIDEO

Jared Leto a fost invitat la The Ellen Show pentru a promova noul său film, ”Suicide Squad”, în care joacă rolul emblematicului Joker. Cu acest prilej, actorul a vorbit și despre următorul său proiect muzical, dezvăluind că lucrează la un nou album alături de colegii din 30 Seconds to Mars.
Jared Leto vorbește despre noul album 30 Seconds To Mars la The Ellen Show

Jared Leto vorbește despre noul album 30 Seconds To Mars la The Ellen Show

Jared Leto a oferit recent un interviu gazdei emisiunii The Ellen Show, în care a vorbit atât despre pasiunea sa pentru cățărat și despre rolul din ”Suicide Squad”, cât și despre un nou album 30 Seconds to Mars.

"Am fost la studio chiar astăzi și mă voi întoarce în studio chiar după emisiune. Lucrăm la un nou album, pe care sperăm că îl vom lansa foarte, foarte curând", a declarat Jared Leto.

Interviul integral poate fi urmărit mai jos. Noul album 30 Seconds to Mars este confirmat la finalul clipului.

Jared Leto vorbește despre Joker și nou album 30 Seconds to Mars - VIDEO

Tot la The Ellen Show, Jared Leto a oferit detalii picante din viața sa privată jucând ”Never Have I Ever” cu rapper-ul american Drake. Cei doi dezvăluie, cu acest prilej, dacă s-au cuplat vreodată cu o fană sau dacă au compus piese în care vorbeau deschis despre persoana pe care o iubeau.

Never Have I Ever” cu Jared Leto și Drake

După un 2014 încheiat cu un premiu Oscar pentru rolul din „Dallas Buyers Club”, Jared Leto va reveni pe marile ecrane pentru a-l readuce la viață pe The Joker, un personaj cu o lungă istorie în cinematografie și cu mare priză la public. Emblematicul rol va fi interpretat de solistul 30 Seconds To Mars în "Suicide Squad", unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2016.

Primul trailer al peliculei a fost dezvăluit în cadrul Comic-Con, clipul reușind să strângă într-o zi peste 8 milioane de vizualizări. În cele câteva cadre din trailer sunt prezentate personajele din componența ligii răufăcătorilor, cum ar fi Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith) sau Enchantress (Cara Delevingne). Jared Leto are și el oportunitatea de a ni-l prezenta pe Joker, replica aleasă pentru acest clip fiind teaser-ul perfect pentru fanii muzicianului, dar și ai seriei de benzi desenate aflate la baza peliculei.

Între timp au apărut și alte trailere. Mai jos îl puteți urmări pe cel apărut în ianuarie 2016.

Trailer ”Suicide Squad”

Citește mai multe despre Jared LetoThirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steve Aoki & Boehm feat. Walk The Moon - Back 2 U - AUDIO

Steve Aoki împreună cu Dj-ul și producătorul bucureștean Boehm au colaborat împreună cu Walk the Moon pentru noua piesă „Back...

Închide