Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

Gwen Stefani și Blake Shelton - "Go Ahead And Brake My Heart" - LIVE VIDEO

Gwen Stefani și Blake Shelton au interpretat live în premieră noul single "Go Ahead And Brake My Heart". Prestația a avut loc în cadrul emisiunii The Voice US, unde Blake Shelton jurizează împreună cu Adam Levine, Christina Aguilera și Pharrell Williams.
Blake Shelton și Gwen Stefani la Pre-GRAMMY Gala 2016

Blake Shelton și Gwen Stefani la Pre-GRAMMY Gala 2016 │ FOTO: Kevin Mazur/WireImage

Gwen Stefani pare să fi găsit remediul pentru problemele din viața sentimentală. După divorțul de Gavin Rossdale din 2015, solista No Doubt a început o relație cu artistul de muzică country Blake Shelton, ce trecuse printr-o experiență similară, divorțând și el de soția sa tot în 2015. Efectele lăsate de căsniciile proaspăt încheiate s-au cicatrizat însă prin începerea acestei noi relații, care s-a închegat chiar în văzul publicului, Gwen Stefani și Blake Shelton fiind colegi de juriu în sezonul trecut al emisiunii The Voice US.

De când formează un cuplu, cei doi și-au exprimat deschis sentimentele privind trecutul și prezentul din viața intimă în piesele incluse pe noile lor albume: ”This Is What The Truth Feels Like”, al lui Gwen Stefani și ”If I'm Honest”, al lui Blake Shelton. Din această categorie a ”melodiilor sincere” face parte și neașteptatul duet "Go Ahead And Brake My Heart". Melodia a fost compusă de Gwen Stefani și Blake Shelton și interpretată în premieră în cel mai recent episod al emisiunii The Voice US.

Gwen Stefani și Blake Shelton - "Go Ahead And Brake My Heart" - LIVE VIDEO @The Voice US


Noul single "Go Ahead And Brake My Heart" se regăsește pe albumul lui Blake Shelton. Melodia îmbină sound-ul country cu cel pop, în final obținându-se un mix interesant, ce amintește într-o oarecare măsură de piesele mai vechi ale lui Taylor Swift.

Lansată pe 9 mai, "Go Ahead And Brake My Heart" este deja pe poziția a 3-a în iTunes Top 100 Single-uri 2016.

Citește mai multe despre Blake SheltonGwen Stefani
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia lansează online show-ul "Welcome to Deliria"

Fanii Deliei care nu au putut ajunge la concertele "Welcome to Deliria" de la Sala Palatului vor avea posibilitatea de...

Închide