Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Gwen Stefani și Blake Shelton - "Go Ahead And Brake My Heart" - LIVE VIDEO

Gwen Stefani și Blake Shelton au interpretat live în premieră noul single "Go Ahead And Brake My Heart". Prestația a avut loc în cadrul emisiunii The Voice US, unde Blake Shelton jurizează împreună cu Adam Levine, Christina Aguilera și Pharrell Williams.
Blake Shelton și Gwen Stefani la Pre-GRAMMY Gala 2016

Blake Shelton și Gwen Stefani la Pre-GRAMMY Gala 2016 │ FOTO: Kevin Mazur/WireImage

Gwen Stefani pare să fi găsit remediul pentru problemele din viața sentimentală. După divorțul de Gavin Rossdale din 2015, solista No Doubt a început o relație cu artistul de muzică country Blake Shelton, ce trecuse printr-o experiență similară, divorțând și el de soția sa tot în 2015. Efectele lăsate de căsniciile proaspăt încheiate s-au cicatrizat însă prin începerea acestei noi relații, care s-a închegat chiar în văzul publicului, Gwen Stefani și Blake Shelton fiind colegi de juriu în sezonul trecut al emisiunii The Voice US.

De când formează un cuplu, cei doi și-au exprimat deschis sentimentele privind trecutul și prezentul din viața intimă în piesele incluse pe noile lor albume: ”This Is What The Truth Feels Like”, al lui Gwen Stefani și ”If I'm Honest”, al lui Blake Shelton. Din această categorie a ”melodiilor sincere” face parte și neașteptatul duet "Go Ahead And Brake My Heart". Melodia a fost compusă de Gwen Stefani și Blake Shelton și interpretată în premieră în cel mai recent episod al emisiunii The Voice US.

Gwen Stefani și Blake Shelton - "Go Ahead And Brake My Heart" - LIVE VIDEO @The Voice US


Noul single "Go Ahead And Brake My Heart" se regăsește pe albumul lui Blake Shelton. Melodia îmbină sound-ul country cu cel pop, în final obținându-se un mix interesant, ce amintește într-o oarecare măsură de piesele mai vechi ale lui Taylor Swift.

Lansată pe 9 mai, "Go Ahead And Brake My Heart" este deja pe poziția a 3-a în iTunes Top 100 Single-uri 2016.

Citește mai multe despre Blake SheltonGwen Stefani
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia lansează online show-ul "Welcome to Deliria"

Fanii Deliei care nu au putut ajunge la concertele "Welcome to Deliria" de la Sala Palatului vor avea posibilitatea de...

Închide