Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Fergie a lansat un teaser pentru următorul său single

După o pauză de doi ani, Fergie revine în atenția fanilor și lansează un teaser al următorului său single, pe care îl puteți asculta în articolul de mai jos.
Fergie

Fergie

Fergie își ispitește fanii de pe Instagram, cu un teaser alb-negru pentru următorul său single, al cărui titlu nu a fost încă anunțat. Artista nu a mai lansat nimic din 2014, atunci când se afla în topuri cu piesa "L.A. Love (La La)".

Ultimul album lansat de artistă a fost „The Dutchess” din 2006, care a inclus hiturile „Fergalicious”, „London Bridge”, „Glamorous” și "Big Girls Don't Cry", pe care le-a compus will.i.am, fostul său coleg din trupa The Black Eyed Peas.

În 2014, Fergie anunța că lucrează la un nou album, care va fi gata în 2015. Cântăreața nu a lansat nimic deocamdată, așa că fanii se pot aștepta la un nou material discografic anul acesta.

View this post on Instagram

3... 2... 1...

A post shared by Fergie (@fergie) on

Citește mai multe despre Fergie
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sia este pe coloana sonoră a filmului „Finding Dory”

Sia a lansat noua piesă „Unforgettable”, în cadrul emisiunii americane Ellen. Materialul este pentru coloana sonoră a unui film realizat...

Închide