Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Fameless pleacă în primul turneu național - DATE CONCERTE 2016

Fameless, trupa formată de Tiberiu Albu în martie 2015, pleacă anul acesta în primul turneu național. Formația va susține concerte în Brașov, Iași, Craiova, Arad, Orăștie și București.
Fameless

Fameless

După concertele primite cu mult entuziasm de publicul din Hard Rock Cafe București în ultimele 10 luni, Fameless face un pas mai aproape către fanii din țară. Săptamâna aceasta, trupa de rock (alternativ/grunge) înființată de Tiberiu Albu în urma câștigării ediției 2014 a concursului Vocea României debutează în primul lor turneu național, întins pe tot parcursul lunii mai.

De asemenea, trupa anunță că ultimul concert din turneu va avea loc în finala pe București a concursului Hard Rock Rising, organizat de Hard Rock Cafe, pe 1 iunie. Fameless s-a calificat în urma preselecției naționale, și se va lupta pentru șansa de a cânta la Hard Rock Hotel Ibiza și un premiu de 50.000 de dolari.

Datele primului turneu național Fameless:

  • 12 mai @ Times Pub — Brașov
  • 13 mai @ Underground Pub — Iași
  • 22 mai @ Parcul Mogoșoaia — Mogoșoaia
  • 25 mai @ Smart Pub — Craiova
  • 26 mai @ Club Flex — Arad
  • 28 mai @ Maialul Orăștian — Orăștie
  • 1 iunie @ Hard Rock Cafe — București*
    *în cadrul concursului Hard Rock Rising

De la încheierea sezonului 4 al concursului Vocea României, Tiberiu Albu a lucrat intens în studioul de înregistrări alături de colegii din trupa proaspăt formată Fameless: Mihai "Angus" Vasile - chitară (The Speakers etc.), Șerban-Ionuț Georgescu - bas (White Walls, ASHA, ex-The Boy Who Cried Wolf) și Andrei Ilie - tobe (Mozart Rocks, ASHA, ex-Days Of Confusion). În doar câteva luni de activitate, formația a reușit să-și formeze un repertoriu consistent de piese proprii, acumulând în paralel și experiență în susținerea de reprezentații live, prin diverse apariții pe scene de club și festival.

Primul single al trupei, ”Show Me How to Live”, a fost prezentat în premieră la Media Music Awards 2015, în Sibiu, în fața a 40.000 de oameni. Varianta de studio, lansată în Decembrie 2015, a fost foarte bine primită de public și critica de specialitate, intrând în playlist-urile radio-urilor de rock din România.

Al doilea single, ”For the Love of God”, a fost cântat pentru prima oară la finala concursului Vocea Romaniei 2015, fiind apreciat de fani, critica de specialitate și mulți muzicieni cunoscuți ai scenei de rock din România. Varianta de studio, lansată în februarie 2016, a intrat, la rândul său, în programele de rotație ale radio-urilor din România.

Pe 18 martie 2016, Fameless s-a reîntors pe scena unde și-a facut debutul, prezentând un show conceput special, în fața unui Hard Rock Cafe plin de fani.

În prezent, Fameless lucrează la albumul de debut, având deja 2 piese lansate, precum și alte compoziții proprii, prezentate live în concertele pe care trupa le-a susținut.

Citește mai multe despre FamelessTiberiu Albu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Clapton lansează cel de-al 23-lea album, "I Still Do"

Eric Clapton lansează pe 20 mai un nou album, intitulat "I Still Do". Cel de-al 23-lea material de studio al...

Închide