Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Eric Clapton lansează cel de-al 23-lea album, "I Still Do"

Eric Clapton lansează pe 20 mai un nou album, intitulat "I Still Do". Cel de-al 23-lea material de studio al muzicianului conține atât piese originale, cât și cover-uri după Bob Dylan și Robert Johnson.
Eric Clapton

Eric Clapton │ FOTO: Artwork realizat de Peter Blake

După compilația Best Of ”“Forever Man”” lansată în 2015, cu prilejul aniversării vârstei de 70 de ani, Eric Clapton revine în 2016 cu un nou album de studio. Pe 20 mai, reputatul muzician va lansa cel de-al 23-lea album de studio din carieră. Discul este intitulat "I Still Do" și este produs de Glyn Johns, cu care Clapton a mai colaborat în 1977, pentru ”Slowhand”, și în 1978, pentru ”Backless”.

Pe noul album sunt incluse atât piese originale, cât și cover-uri după Bob Dylan (“I Dreamed I Saw St. Augustine”) și după regretatul muzician de blues Robert Johnson (“Stones in My Passway”).

Tracklist "I Still Do" - Eric Clapton:

 1. Alabama Woman Blues
 2. Can't Let You Do It
 3. I Will Be There (featuring Angelo Mysterioso)
 4. Spiral
 5. Catch the Blues
 6. Cypress Grove
 7. Little Man, You've Had a Busy Day
 8. Stones In My Passway
 9. I Dreamed I Saw St. Augustine
 10. I'll Be Alright
 11. Somebody's Knockin'
 12. I'll Be Seeing You

Un subiect fierbinte, dezbătut în presă încă de la dezvăluirea tracklist-ului noului album, a fost identitatea lui Angelo Mysterioso, cu care Eric Clapton a înregistrat piesa ”I Will Be There”. Inițial s-a crezut că în spatele acestui pseudonim se află George Harrison, fost membru Beatles, decedat în 2001. Harrison a folosit o perioadă pseudonimul "L'Angelo Mysterioso", iar cei doi au un întreg album înregistrat împreună în 1992 (”Live in Japan”), astfel încât o înregistrare nelansată din acea perioadă ar fi putut explica colaborarea de pe noul album "I Still Do". Informația a fost dezmințită, însă, ulterior, chiar de Clapton. Noi zvonuri au indicat apoi că Angelo Mysterioso ar putea fi Dhani Harrison, fiul lui George Harisson. De această dată, informația nu a mai fost dezmințită, însă pentru a opri speculațiile, reprezentatul managementului muzicianului a transmis presei printr-un comunicat oficial faptul că identitatea lui Angelo Mysterioso nu va fi dezvăluită niciodată.

Până la punerea în vânzare a albumului "I Still Do", publicul poate asculta un prim single - “Can’t Let You Do It”. Melodia este acompaniată de un lyric video regizat de David Fickas.

Eric Clapton - “Can’t Let You Do It”

Citește mai multe despre Eric Clapton
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gwen Stefani și Blake Shelton - "Go Ahead And Brake My Heart" - LIVE VIDEO

Gwen Stefani și Blake Shelton au interpretat live în premieră noul single "Go Ahead And Brake My Heart". Prestația a...

Închide