Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Die Antwoord a lansat piesa "Gucci Coochie" ft. Dita Von Teese, The Black Goat + God - AUDIO

Die Antwoord a lansat o nouă melodie, intitulată "Gucci Coochie" . Aceasta este cea de-a doua piesă dezvăluită de pe albumul în lucru, “We Have Candy“, așteptat pe piață anul acesta.

Publicat

pe

Die Antwoord
Die Antwoord

La 2 ani de la apariția albumului “Donker Mag“ și câteva zile de la apariția single-ului "Dazed and Confused", Die Antwoord revine cu un nou single, intitulat "Gucci Coochie". Melodia este înregistrată în colaborare cu Dita Von Teese, The Black Goat și God, în curând urmând a fi lansat și un videoclip.

"Gucci Coochie" este cea de-a doua piesă dezvăluită de pe cel de-al 4-lea album de studio Die Antwoord. Noul disc al formației se numește ”We Have Candy” și este așteptat pe piață anul acesta. Data lansării și tracklistul nu au fost încă dezvăluite.

Die Antwoord - "Gucci Coochie" ft. Dita Von Teese, The Black Goat + God

Trupa sud-africană de rave hip-hop Die Antwoord a fost fondată în 2008 de Ninja, Yolandi și DJ Hi-Tek. Ritmurile lor își au rădăcinile în arta urbană și contracultura numită „zef”, specifică comunităților sărace din Africa de Sud, unde oamenii încercau să își exprime identitatea printr-un stil care să îi deosebească. Dincolo de ritmul alert al muzicii și de nebunia vizuală a videoclipurilor, regăsim de multe ori comentarii legate de inegalitatea socială și haosul din lumea în care artiștii s-au format.

Die Antwoord va fi anul acesta cap de afiș la ediția aniversară a festivalui de muzică electronică Delahoya. Ediția a XX-a va avea trei scene: una dedicată stilului tehno care a consacrat festivalul, o scenă de LIVE, drum&bass, electro și dubstep, dar și una dedicată artiștilor români, continuând misiunea acestui eveniment de pionierat de a aduce talentele autohtone în fața unei numeroase comunități de fani. Evenimentul va avea loc în perioada 10-11 iunie 2016, pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca.

Die Antwoord a câștigat noi fani în România după participarea la Electric Castle din 2014. În prima seară a festivalului, Die Antwoord a demonstrat ce înseamnă cu adevărat un spectacol live bine construit, alert și suprinzător. La final, ei s-au declarat impresionați de experiența de a urca pe scenă în fața fanilor de aici, motiv pentru care o revenire la Cluj era dorită atât de artiști, cât și de organizatorii evenimentelor de profil.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending