Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Die Antwoord a lansat piesa "Dazed and Confused" feat. God - AUDIO

Die Antwoord a lansat o nouă melodie, intitulată "Dazed and Confused" . Aceasta este prima piesă de pe albumul în lucru, “We Have Candy“, așteptat pe piață anul acesta

Publicat

pe

Die Antwoord
Die Antwoord

La 2 ani de la apariția albumului “Donker Mag“, Die Antwoord revine cu un nou single, intitulat "Dazed and Confused". Melodia are un sound ce include influențe reggae, trupa sud-africană fiind cunoscută pentru diversitatea de stiluri pe care o abordează în muzica sa.

"Dazed and Confused" este primul single de pe cel de-al 4-lea album de studio Die Antwoord. Următorul disc al formației, la care încă de lucrează, se numește ”We Have Candy” și este așteptat pe piață anul acesta. Data lansării și tracklistul nu au fost încă dezvăluite.

Die Antwoord - "Dazed and Confused" feat. God - AUDIO

Trupa sud-africană de rave hip-hop Die Antwoord a fost fondată în 2008 de Ninja, Yolandi și DJ Hi-Tek. Ritmurile lor își au rădăcinile în arta urbană și contracultura numită „zef”, specifică comunităților sărace din Africa de Sud, unde oamenii încercau să își exprime identitatea printr-un stil care să îi deosebească. Dincolo de ritmul alert al muzicii și de nebunia vizuală a videoclipurilor, regăsim de multe ori comentarii legate de inegalitatea socială și haosul din lumea în care artiștii s-au format.

Die Antwoord va fi anul acesta cap de afiș la ediția aniversară a festivalui de muzică electronică Delahoya. Ediția a XX-a va avea trei scene: una dedicată stilului tehno care a consacrat festivalul, o scenă de LIVE, drum&bass, electro și dubstep, dar și una dedicată artiștilor români, continuând misiunea acestui eveniment de pionierat de a aduce talentele autohtone în fața unei numeroase comunități de fani. Evenimentul va avea loc în perioada 10-11 iunie 2016, pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca.

Die Antwoord a câștigat noi fani în România după participarea la Electric Castle din 2014. În prima seară a festivalului, Die Antwoord a demonstrat ce înseamnă cu adevărat un spectacol live bine construit, alert și suprinzător. La final, ei s-au declarat impresionați de experiența de a urca pe scenă în fața fanilor de aici, motiv pentru care o revenire la Cluj era dorită atât de artiști, cât și de organizatorii evenimentelor de profil.

Trending