Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Delia și DOC fac schimb de hituri

Seria blendurilor muzicale continuă, iar de data aceasta DOC ne arată cum sună ”Da, mamă”, în varianta hip-hop, în timp ce Delia a adăugat o notă de senzualitate coverului ”Ceai, mami”. Vă invităm să ascultați cele două piese în articolul de mai jos.

Seria blendurilor muzicale, organizată de J&B, continuă cu o nouă colaborare între doi artiști total opuși ca stil și imagine: Delia și DOC. Astfel s-au născut două piese total diferite, o întâlnire între pop și underground, cu profunzime, dar și glamour.

Delia face schimb de hituri cu DOC și lansează o versiune mai senzuală a piesei „Ceai, mami”, în timp ce rapperul ne surprinde cu o variantă hip-hop a cântecului „Da, mamă”. În campania „Blending Spirits”, artiști din zone muzicale complet diferite se întâlnesc pentru a prelucra în stil propriu o piesă din repertoriul celuilalt.

Delia - Ceai, mami

Versurile pentru coverul „Ceai, mami” au fost compuse de Delia, iar videoclipul a fost regizat de Alex Coteț, cel care a realizat și parodiile de la KISS FM ale lui Sergiu și Andrei.

VS

DOC - Da, mamă

DOC a preferat să aducă o notă personală coverului „Da, mamă” și a modificat o parte din versurile compuse de Carla's Dreams. Regizorul videoclipului este tot Alex Coteț.

Citește mai multe despre Delia MatacheDoc
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lars Ulrich: "Noul album Metallica va fi gata vara aceasta"

Lars Ulrich a vorbit într-un interviu despre stadiul în care se află noul album Metallica. Conform bateristului, discul va fi...

Închide