Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Delia și DOC fac schimb de hituri

Seria blendurilor muzicale continuă, iar de data aceasta DOC ne arată cum sună ”Da, mamă”, în varianta hip-hop, în timp ce Delia a adăugat o notă de senzualitate coverului ”Ceai, mami”. Vă invităm să ascultați cele două piese în articolul de mai jos.

Seria blendurilor muzicale, organizată de J&B, continuă cu o nouă colaborare între doi artiști total opuși ca stil și imagine: Delia și DOC. Astfel s-au născut două piese total diferite, o întâlnire între pop și underground, cu profunzime, dar și glamour.

Delia face schimb de hituri cu DOC și lansează o versiune mai senzuală a piesei „Ceai, mami”, în timp ce rapperul ne surprinde cu o variantă hip-hop a cântecului „Da, mamă”. În campania „Blending Spirits”, artiști din zone muzicale complet diferite se întâlnesc pentru a prelucra în stil propriu o piesă din repertoriul celuilalt.

Delia - Ceai, mami

Versurile pentru coverul „Ceai, mami” au fost compuse de Delia, iar videoclipul a fost regizat de Alex Coteț, cel care a realizat și parodiile de la KISS FM ale lui Sergiu și Andrei.

VS

DOC - Da, mamă

DOC a preferat să aducă o notă personală coverului „Da, mamă” și a modificat o parte din versurile compuse de Carla's Dreams. Regizorul videoclipului este tot Alex Coteț.

Citește mai multe despre Delia MatacheDoc
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lars Ulrich: "Noul album Metallica va fi gata vara aceasta"

Lars Ulrich a vorbit într-un interviu despre stadiul în care se află noul album Metallica. Conform bateristului, discul va fi...

Închide