Urmărește-ne în Social Media

WTF

Cyndi Lauper își parodiază propria piesă - VIDEO

Cyndi Lauper cânta în anii '80 despre cum se distrează fetele. În 2016, artista revine în atenția publicului cu o parodie a celebrului hit ”Girls Just Want To Have Fun”, împreună cu James Corden.

Publicat

pe

James Corden și Cyndi Lauper

În anii '80, Cyndi Lauper domina topurile muzicale cu imnul fetelor “Girls Just Want to Have Fun”, iar acum artista a revenit în atenția publicului cu același hit, doar că într-o versiune diferită. Cyndi a fost invitată la emisiunea The Late Late Show with James Corden, de pe 9 mai, unde și-a promovat noul său album country - „Detour”.

Cyndi Lauper a profitat de invitația lui James Corden, iar împreună cu acesta a realizat o parodie după celebra piesă “Girls Just Want to Have Fun”. De data aceasta versurile hitului nu au mai făcut referire la distracția care continuă până în zori, ci la egalitatea care ar trebui să existe între bărbați și femei pe piața muncii. Vă invităm să urmăriți parodia celor doi mai jos.

Cyndi Lauper- Girls Just Want Equal Funds

James Corden și Cindy Lauper au urcat pe scenă împreună, purtând peruci roz stufoase, asemănătoare celor pe care le folosește și Sia.

Trending