Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Christina Aguilera a cântat în duet cu holograma lui Whitney Houston

Christina Aguilera a avut-o ca parteneră pe scena de la The Voice US, pe holograma lui Whitney Houston, iar împreună au cântat una dintre cele mai celebre piese din filmul "Bodyguard".

Christina Aguilera a cântat celebra piesă "I Have Nothing" împreună cu holograma lui Whitney Houston, în cel mai recent episod al emisiunii The Voice din Statele Unite. Momentul celor două a fost însă eliminat din show, din cauza faptului că Aguilera nu a fost mulţumită de calitatea hologramei.
Cei din echipa de producţie au declarat că imaginea digitală care o înfăţişa pe Whitney Houston nu semănă perfect cu artista, aşa că au şters-o din montajul video.

Videoclipul cu duetul celor două artiste a reuşit să ajungă pe internet, iar el surprindea şi momentul în care Aquilera şi holograma lui Whitney Houston cântau împreună "I'm Every Woman". Între timp acesta a fost retras de pe internet, iar ca dovadă au rămas doar câteva fotografii.

Christina Aguilera si holograma lui Whitney Houston

Christina Aguilera si holograma lui Whitney Houston

Anul trecut Hologram USA anunţa că holograma lui Whitney Houston va pleca într-un turneu, urmând să susţină mai multe show-uri, coordonate de Pat Houston, sora regretatei cântăreţe.

Celebra artistă Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani.  Cântăreața a fost descoperită fără suflare de către bodyguardul ei în hotelul Beverly Hilton din  Beverly Hills, California.

În următorul sezon al emisiunii The Voice, Christina Aguilera şi Pharell Williams vor fi înlocuiţi de Alicia Keys şi Miley Cyrus.

Citește mai multe despre Christina AguileraWhitney Houston
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Take That şi Sigma au lansat single-ul "Cry" - AUDIO

Britanicii de la Take That se pregătesc să aniverseze 25 de ani de activitate în 2017, însă până atunci artiştii...

Închide