Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Ascultă noul single Celine Dion, "The Show Must Go On" feat. Lindsey Stirling - AUDIO

Celine Dion transmite publicului un mesaj puternic. După moartea soțului și a fratelui ei, artista canadiană încearcă să depășească evenimentele tragice din viața sa lansând single-ul "The Show Must Go On", în traducere: ”Show-ul trebuie să continue”. Melodia este o reinterpretare a hitului Queen din 1991.
Celine Dion - ”The Show Must Go On” (single artwork)

Celine Dion - ”The Show Must Go On” (single artwork)

La începutul anului 2016, Celine Dion a trecut prin momente extrem de dificile. Două persoane dragi din familia sa au murit de cancer. Soțul ei, René Angélil, s-a stins din viață pe 14 ianuarie, doar două zile mai târziu murind și fratele ei, Daniel.

După o perioadă în care a dorit să stea departe de ochii presei și ai publicului, Celine Dion revine cu un nou single, ce poartă cu sine un mesaj puternic. ”Viața trebuie să continue”, ne spune artista canadiană prin piesa "The Show Must Go On", o reinterpretare a hitului lansat de Queen în 1991.

Pentru noua versiune a acestei melodii, Celine Dion a colaborat cu Lindsey Stirling, o artistă recunoscută pentru felul unic în care reușește să îmbine muzica clasică, dubstepul și dansul modern.

Celine Dion și Lindsey Stirling vor interpreta live piesa "The Show Must Go On" la cea de-a 24-a ediție a galei Billboard Music Awards. Evenimentul se va desfășura pe 22 mai (duminică) în Las Vegas.

AUDIO: Celine Dion - ”The Show Must Go On” feat. Lindsey Stirling

La 48 de ani, Celine Dion se află pe lista artiștilor cu cele mai mari încasări din lume, depășind pragul de 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional. Artista canadiană are în palmares 5 premii Grammy și hituri ce stau pe buzele publicului și acum, la mulți ani de la lansare. Ne referim, desigur, la piese precum "The Power of Love", "Think Twice", "Because You Loved Me", "It's All Coming Back to Me Now" și "My Heart Will Go On".

Celine Dion a lansat de-a lungul carierei 14 albume în limba franceză și 11 albume în limba engleză, interpretând totodată și piese în limbile spaniolă, italiană, germană și japoneză.

Citește mai multe despre Celine DionLindsey StirlingQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OneRepublic - "Wherever I Go", live la Jimmy Fallon - VIDEO

OneRepublic a interpretat live în emisiunea lui Jimmy Fallon noul single "Wherever I Go". Melodia se va regăsi pe următorul...

Închide