Urmărește-ne în Social Media

Tehnologie

Britney Spears și-a lansat propriul joc pentru telefoane mobile

Britney Spears revine în atenția fanilor în variantă digitală, în noul joc pentru telefoane mobile „Britney Spears: The American Dream” , inspirat din viața artistei pop.

Publicat

pe

Britney Spears a lansat un nou joc pentru telefoane mobile - „Britney Spears: American Dream”, în care personajul principal este o artistă pop care concurează cu alți cântăreți din industria muzicală.

În „Britney Spears: American Dream”, jucătorii vor interacționa cu manageri și agenți, se vor ocupa de o trupă, vor înregistra hituri, vor avea o întreagă garderobă la dispoziție și vor primi sfaturi din partea lui Britney. În timpul jocului, veți avea de-a face și cu alte staruri pop și veți fugi  de paparazzi.

„Personajul jocului împrumută mult din personalitatea mea, iar scopul său este de a reuși în industria muzicală. Caracterul poartă chiar unul dintre costumele mele preferate, în anumite secvențe ale jocului. Am vrut să fiu sigură că părul îmi stă bine și în varianta digitală. Când am văzut varianta finală a personajului, am rămas fără cuvinte”a declarat Britney Spears, pentru The Rolling Stones.

Coloana sonoră a jocului cuprinde instrumentalul hiturilor "I'm a Slave 4 U", "Toxic" și "Womanizer", dar și multe altele.

Jocul a fost creat de aceeași companie care s-a ocupat și de aplicațiile Kim Kardashian: Hollywood și Katy Perry Pop. Aceeași producători au creat și designul pentru jocul de acțiune al actorului Jason Statham.

Britney Spears: The American Dream 2016

Britney Spears: The American Dream 2016

Britney Spears vrea să îşi păstreze titlul de Printesă Pop, aşa că s-a întors în studio şi pregăteşte un nou album, pe care ar dori să îl lanseze în iunie 2016. Ultimul album lansat de artistă a fost "Britney Jean" în 2013, însă vânzările acestuia nu au avut succes.  Britney a anunţat că următorul ei single se va numi 'Make Me (Ooooh)', iar acesta va fi lansat la jumătatea lunii mai.

Britney Spears a primit anul acesta premiul "Artistul Mileniului", la gala Billboard Music Awards, care a avut loc pe 22 mai. Artistei i-a fost oferită această distincţie datorită carierei sale de succes, dar şi pentru faptul că este una dintre cele mai populare artiste pop ale lumii.

Comentează

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending