Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Britney Spears și-a lansat propriul joc pentru telefoane mobile

Britney Spears revine în atenția fanilor în variantă digitală, în noul joc pentru telefoane mobile „Britney Spears: The American Dream” , inspirat din viața artistei pop.

Britney Spears a lansat un nou joc pentru telefoane mobile - „Britney Spears: American Dream”, în care personajul principal este o artistă pop care concurează cu alți cântăreți din industria muzicală.

În „Britney Spears: American Dream”, jucătorii vor interacționa cu manageri și agenți, se vor ocupa de o trupă, vor înregistra hituri, vor avea o întreagă garderobă la dispoziție și vor primi sfaturi din partea lui Britney. În timpul jocului, veți avea de-a face și cu alte staruri pop și veți fugi  de paparazzi.

„Personajul jocului împrumută mult din personalitatea mea, iar scopul său este de a reuși în industria muzicală. Caracterul poartă chiar unul dintre costumele mele preferate, în anumite secvențe ale jocului. Am vrut să fiu sigură că părul îmi stă bine și în varianta digitală. Când am văzut varianta finală a personajului, am rămas fără cuvinte”a declarat Britney Spears, pentru The Rolling Stones.

Coloana sonoră a jocului cuprinde instrumentalul hiturilor "I'm a Slave 4 U", "Toxic" și "Womanizer", dar și multe altele.

Jocul a fost creat de aceeași companie care s-a ocupat și de aplicațiile Kim Kardashian: Hollywood și Katy Perry Pop. Aceeași producători au creat și designul pentru jocul de acțiune al actorului Jason Statham.

Britney Spears: The American Dream 2016

Britney Spears: The American Dream 2016

Britney Spears vrea să îşi păstreze titlul de Printesă Pop, aşa că s-a întors în studio şi pregăteşte un nou album, pe care ar dori să îl lanseze în iunie 2016. Ultimul album lansat de artistă a fost "Britney Jean" în 2013, însă vânzările acestuia nu au avut succes.  Britney a anunţat că următorul ei single se va numi 'Make Me (Ooooh)', iar acesta va fi lansat la jumătatea lunii mai.

Britney Spears a primit anul acesta premiul "Artistul Mileniului", la gala Billboard Music Awards, care a avut loc pe 22 mai. Artistei i-a fost oferită această distincţie datorită carierei sale de succes, dar şi pentru faptul că este una dintre cele mai populare artiste pop ale lumii.

Citește mai multe despre Britney Spears
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 pregătește un nou album pentru anul viitor

Trupa The 1975 a lansat în februarie, cel de-al doilea album din carieră „I Like It When You Sleep, For...

Închide